Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Cum a surprins-o Oana Roman, la centrul de îngrijire în care este internată

Ultima actualizare:

Femeia care i-a dat viață Oanei Roman a împlinit astăzi onorabila vârstă de 83 de ani. În ciuda problemelor din ultimul timp, Mioara și Oana Roman au sărbătorit această zi într-un mod frumos, cum nimeni probabil nu s-ar fi așteptat.

Mioara și Oana Roman. FOTO: Instagram
Mioara și Oana Roman. FOTO: Instagram

Deși se află internată într-un centru îngrjire, Mioara Roman se bucură zilnic de prezența fiicei sale, Oana Roman, care are grijă să nu-i lipsească nimic, motiv pentru care s-a asigurat că mama sa va avea parte de o zi deosebită, menită să marcheze încă un an adăugat vârstei sale. Cum a fost surprinsă Mioara Roman de fiica ei astăzi, rămâne să aflați în cele ce urmează.

Mioara Roman, cadou inedit din partea fiicei sale, Oana Roman

În ciuda problemelor întâmpinate în ultimul timp, Oana și Mioara Roman petrec împreună cât de mult timp pot și se bucură de momentele speciale vieții lor.

Astăzi, 19 aprilie, Oana Roman a făcut tot ce a ținut de ea pentru a-i oferi mamei sale o zi de naștere unică. Vedeta s-a mobilizat încă de la primele ore ale zilei și i-a transmis mamei sale cea mai frumoasă urare, însoțită de o serie de fotografii remarcabile.

,,La mulți ani, mama! Să-ți dea Dumnezeu putere și sănătate, liniște și zile frumoase. Te iubesc! Îți datorez atâtea și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat.”, a fost mesajul Oanei Roman, postat pe Instagram.

Ulterior, Oana Roman a organizat o masă festivă în cinstea zilei de naștere a mamei sale. Evenimentul s-a petrecut în cadrul centrului de îngrijire în care se află internată fosta soție a lui Petre Roman.

Mioara Roman, surpriză de zile mari! Cum a fost pregătită pentru ziua sa

Oana Roman dovedește în fiecare zi grija și iubirea pe care i-o poartă mamei sale, astfel că ziua de naștere a celei care i-a dat viață nu a putut trece neobservată. Vedeta a stabilit cu cei de la centrul de îngrijire în care se află Mioara Roman să o răsfețe corespunzător.

Mioara Roman a avut parte de un tratament special. Mama Oanei Roman a demonstrat, din nou, că este o adevărată doamnă. A mers la manichiură și la coafor, iar de partea de make-up s-a ocupat fiica sa. Ulterior, cele două au mers la petrecerea-surpriză în cinstea zilei de naștere.

„La mulți ani, mama! Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îi facem o surpriză. (…) Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor și la manichiură, aici unde stă ea”, a continuat vedeta, pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
image
actualitate.net
image
actualitate.net