De ce nu-și mai vorbesc Catinca Roman și Loredana Groza? „M-a aruncat la gunoi!”

Catinca Roman, una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul intern românesc, fără ezitări expune motivul care a dus la ruptura prieteniei dintre ea și Loredana Groza. De ce nu și-au mai vorbit cele două foste prietene, rămâne să aflați din informațiile de mai jos. 

Motivul pentru care nu-și mai vorbesc Catinca Roman și Loredana Groza / foto: Click!
Motivul pentru care nu-și mai vorbesc Catinca Roman și Loredana Groza / foto: Click!

Fiica Mioarei Roman a accepta provocarea sosurilor iuți, o rubrică specială din cadrul emisiunii lui Măruță, de la Pro TV. Cu această ocazie, Catinca Roman a fost sinceră, mărturisind că de-a lungul anilor a pierdut oameni alături de care a fost extrem de apropiată, printre care se numără și Loredana Groza. 

Catinca Roman: „Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua!”

Loredana Groza și Catinca Roman au fost bune prietene ani de zile, având, în același timp, un grup comun de prieteni. Vedeta a trebuit să dea numele unei persoane care devenise toxică în viața ei, astfel că aceasta nu a ezitat să o numească pe Loredana Groza. 

Cele două au fost prietene, însă anumite bârfe din anturajul lor, pe care Loredana le-a crezut, au condus la destrămarea prieteniei lor. 

„Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi.

Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua.”,a mărturisit Catinca Roman în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Catinca Roman, relația amoroasă cu Dan Bittman 

În cadrul aceleiași emisiuni, una dintre întrebări a fost legată despre o relație pasageră cu un bărbat celebru din România, despre care presa nu a aflat. A ales să ofere un nume, nu să mănânce sosul iute, aflând astfel că, în trecut, fiica Mioarei Roman s-a iubit cu Dan Bittman.

 La întrebarea: „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, Catinca Roman a oferit numele lui Dan Bittman: „Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net