Oana Roman, mesaj tulburător la o lună de la moartea Mioarei. Durerea sfâșietoare a răpus-o: „Încă nu realizez...”

Ultima actualizare:

După moartea mamei sale, Oana Roman a rămas cu un mare gol în suflet. Vedeta era pregătită de ceva vreme pentru acest moment, însă pierderea celei care i-a dat viață este în continuare o rană deschisă pentru Oana, care din păcate, îi va lua ceva timp să se vindece. Și nici nu este de mirare, în condițiile în care Mioara Roman a fost o mamă extraordinară pentru fiicele sale, iar relația dintre ele a fost una cu totul deosebită. La o lună de la moartea mamei sale, Oana a transmis un mesaj tulburător.

Mesajul tulburător al Oanei Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman
Mesajul tulburător al Oanei Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman

Mesajul tulburător al Oanei Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman

După cum știm, Mioara Roman a avut parte de o înmormântare cu fast, prin care fiica sa a încercat să ăi aducă un ultim omagiu bine meritat după o viață marcată de multe realizări. Totuși, puțini s-au gândit la faptul că Mioara Roman a fost cinstită așa cum se cuvine și în timpul vieții pentru că Oana a făcut multe sacrificii pentru a-i oferi mamei sale o bătrânețe decentă și liniștită. Vestea morții mamei sale a căzut ca un trăsnet pentru Oana, în timp ce se afla în vacanță în Egipt pentru a sărbători aniversarea fiicei sale Isabela, iar vedeta s-a întors într-un suflet acasă. De la acel moment cumplit, a trecut astfel o lună. O lună în care Oana încă plânge dorul celei care i-a dat viață. Vedeta însă nu poate descrie durerea sfâșietoare care încă o afectează, dar și-a găsit cuvintele pentru a transmite un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la această perioadă tristă pe care o traversează.

Ieri, o lună de când a plecat mama. Sâmbătă va fi parastasul de 40 de zile. Încă nu realizez pe deplin. E un dor care uneori mă copleșește mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Dacă mama voastră încă este cu voi, sunați-o să îi spuneți „te iubesc” și luați-o în brațe dacă este lângă voi.”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mesajul tulburător al Oanei Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman.
Mesajul tulburător al Oanei Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman.

Durerea sfâșietoare a răpus-o

Din păcate, pe lângă pierderea mamei, Oana a fost copleșită și de zeci de comentarii răutăcioase venite din parte urmăritorilor și chiar a altor vedete și care i-au criticat viața. Au vorbit ba de datoriile lăsate de Mioara Roman, ba de faptul că Oana și-ar fi abandonat mama într-un azil, lucru infirmat de aceasta. Astfel, Oana le-a închis gura tuturor.

Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama... Le roade pe unele grija... Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu... Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi ruține să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini.” , a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net