Oana Roman, mesaj după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: „Cei ce par a fi cei mai norocoși”

Ultima actualizare:

După săptămâni de zvonuri şi speculaţii, vestea că prințesa Kate Middleton suferă de cancer și că a început chimioterapia preventivă i-a luat prin surprindere pe oameni. Și nu doar cei din Marea Britanie sunt șocați, ci și cei din România. Ce mesaj a transmis Oana Roman, după ce a urmărit videoclipul lui Kate Middleton.

Mesajul transmis de Oana Roman, după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer
Mesajul transmis de Oana Roman, după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

După ce Prințesa de Wales a anunțat prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare că are cancer și că a început chimioterapia preventivă, multe multe persoane au transmis mesaje de susținere pentru Kate Middleton, iar printre acestea se numără și Oana Roman.

Vedetei nu i-a venit să creadă când a auzit ce se întâmplă cu soția prințului William și a ținut să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, rugându-i pe urmăritorii ei să se roage pentru sănătatea acesteia:

„Offf... până și cei care par a fi cei mai norocoși, oameni buni și frumoși... trec prin cele mai grele încercări. Să ne rugăm pentru sănătatea Prințesei”, a scris Oana Roman pe contul său personal de Instagran , la secțiunea InstaStory.

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de susținere pentru Kate Middleton

Mesajul publicat de Oana Roman pe pagina sa de Instagram
Mesajul publicat de Oana Roman pe pagina sa de Instagram

De asemenea, și Ducele şi Ducesa de Sussex, prinţul Harry şi soţia sa Meghan, i-au urat „sănătate şi vindecare” Prinţesei de Wales. Vineri, 22 martie, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie, la recomandarea medicilor din Marea Britanie. Soția prințului William a mărturisit că ultimele două luni au fost „incredibil de dificile pentru întreaga familie”.

Tot vineri, Regele Charles al III-lea a publicat un mesaj în care vorbește despre anunțul care a șocat întreaga lume. Suveranul se confruntă, la rândul său, cu această boală severă.

„Majestatea Sa este foarte mândru de Catherine pentru curajul de care a dat dovadă vorbind aşa cum a făcut-o”, se arată în mesajul monarhului, transmis de către un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net