Regele Charles, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer: „Este foarte...”

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea a reacționat oficial la vestea cutremurătoare în privința stării de sănătate a Prințesei Kate Middleton. Mesajul său a fost transmis în cursul zilei de vineri, de către oficialii de la Palatul Buckingham.

Regele Charles a vorbit despre sănătatea lui Kate Middleton
Regele Charles a vorbit despre sănătatea lui Kate Middleton

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, Regele Charles al III-lea a publicat un mesaj în care vorbește despre anunțul care a șocat întreaga lume, despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, Kate Middleton. Soția Prințului William suferă de cancer, iar Regele Charles, care, l-a rândul lui, se confruntă cu această boală severă, a vorbit despre situația în care se află nora sa.

„Majestatea Sa este foarte mândru de Catherine pentru curajul de care a dat dovadă vorbind aşa cum a făcut-o”, se arată în mesajul Regelui Charles, transmis de către un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham. Acesta a ținut să evidențieze legătura strânsă pe care o are cu nora sa, ambii trecând prin momente dificile provocate de această boală.

Mesajul transmis de Regele Charles

De asemenea, Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a transmis un mesaj, după aflarea veștii despre starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton. „Suntem extrem de trişti să auzim această veste”, a spus aceasta, conform sursei citate. Aceasta a vorbit despre subiect în timpul conferinței zilnice de presă și nu a făcut niciun comentariu despre o potențială discuție între Kate Middleton și președintele Joe Biden. „Am aflat vestea chiar acum, ca şi voi”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Kate Middleton a spus, în cadrul unui mesaj emoționant, că a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie, iar la acea vreme nu se suspecta că suferă de cancer. Cu toate acestea, testele ulterioare au confirmat prezența bolii, iar acum a început tratamentul împotriva acestei afecțiuni.

„Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au indicat prezenţa cancerului”, a spus Kate Middleton. Prințesa de Wales a spus că se simte bine, acum fiind în primele faze ale chimioterapiei, la recomandarea medicilor din Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net