Cum a reacționat Kate Middleton când a fost căutată, în secret, de Meghan Markle. Soția prințului Harry a vrut să o întrebe de sănătate

Surse apropiate de Meghan, citate de publicația The Mirror, dezvăluie o tentativă „disperată" a Ducesei de Sussex de a-și oferi ajutorul cumnatei sale, Kate Middleton, într-o perioadă dificilă pentru prințesă în condițiile în care a fost bolnavă și operată. Potrivit informațiilor publicate în presa britanică, Meghan Markle s-a apropiat de Kate Middleton de mai multe ori, atunci când a aflat de problemele de sănătate ale acesteia, dar și în urma scandalului provocat de o fotografie editată în Photoshop.

Cum a reacționat Kate Middleton când a fost căutată, în secret, de Meghan Markle
Cum a reacționat Kate Middleton când a fost căutată, în secret, de Meghan Markle

Cum a reacționat Kate Middleton când a fost căutată, în secret, de Meghan Markle

Anul acesta a adus provocări neașteptate pentru Prințesa de Wales, care a fost nevoită să pună pe pauză angajamentele regale din cauza unei intervenții chirurgicale abdominale, declanșând speculații și teorii ale conspirației. Expertul regal Tom Quinn sugerează că Meghan a încercat să se ia legătura cu Kate în mod discret, însă Prințesa nu pare să considere că fostul membru al familiei regale este o sursă de sfaturi calificate sau sprijin.

Cu toate acestea, Meghan își exprimă preocuparea pentru starea de sănătate a lui Kate, arătân că în ciuda conflictului, este interesată de cum se simte cumnata sa. Jennie Bond, fost corespondent regal la BBC, speculează că refuzul lui Kate de a accepta ajutorul lui Meghan ar putea fi legat de percepția sa despre aceasta ca nefiind persoana potrivită de la care să ceară sfaturi, în plus Kate nici nu este momentan interesată tocmai acum să repare conflictul din familia lor. Se poate observa, de altfel, o distanță crescută între Meghan și Harry, pe de o parte, și William și Kate, pe de altă parte, începând cu mutarea lor în California în 2020.

Bond a declarat pentru OK Magazine: „Nu cred că Kate ar considera-o vreodată pe Meghan - care a petrecut atât de puțin timp în familia regală - ca o persoană potrivită sau calificată pentru a-i da sfaturi sau ajutor”.

Kate Middleton (42 de ani) a dispărut din spațiul public în ultima vreme, fiind văzută ultima oară la un eveniment de Crăciun. În urmă cu două luni, Palatul Buckingham a anunțat că prințesa de Wales a suferit o operație abdominală, fără să dea mai multe detalii. Ducesa urmează să își reia îndatoririle regale abia după Paște.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net