Regina Camilla, aroganță colosală, în timp ce Kate Middleton are sănătatea în piuneze! Ce gest a făcut

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Camilla (76 de ani) a vizitat miercuri Insula Man, acolo unde se află sediul guvernului din Onchan. Soția Regelui Charles al III-lea s-a întâlnit cu mai multe grupuri comunitare și reprezentanți ai clubului de înot Manx Bluetits. Ea a fost îmbrăcată în culoarea ei preferată, albastru, însă ce a atras atenția a fost broșa de 10 milioane de dolari.

Regina Camilla, îmbrăcată în albastru în vizită pe Insula Man
Regina Camilla a purtat o broșă cu diamante (Foto: Profimedia)

Broșa purtată de Camilla a aparținut Reginei Victoria

Bijuteria împodobită cu un safir uriaș și 12 diamante are o semnificație istorică, întrucât i-a aparținut Reginei Victoria. Camilla și-a asortat  de 40 de karate cu rochia ei albastră. Bijuteria a fost făcută pe comandă la cererea Prințului Albert și dăruită Reginei Victoria în ziua nunții lor din 1840. Aceasta valorează 10 milioane de dolari, conform experților.  

Cu toate acestea, mulți au spus că broșa a fost purtată în semn de susținere pentru nora ei, Kate Middleton (42 de ani), care se recuperează după o operație abdominală, pentru că bijuteria seamănă foarte mult cu inelul de logodnă al ducesei de Cambridge, notează publicația Page Six. Și se pare că asemănarea nu este întâmplătoare, pentru că inelul de logodnă ar fi fost inspirat chiar de această broșă superbă.

Broșa cu safir purtată de Regina Camilla
Broșa are 40 de karate (Foto: Profimedia)

Miercuri, Regina Camilla a fost întâmpinată de sute de simpatizanți ai monarhiei britanice, alături de care a stat de vorbă preț de câteva minute. La un moment dat, ea a interacționat cu un copilaș de vârsta nepotului ei, Louis (5 ani), fiul cel mic al ducilor de Cambridge. „Am și eu un nepot, Louis. E destul de dificil de manevrat ”, a glumit aceasta.

Regina Camilla a fost singură la acestă întâlnire, deoarece soțul ei, Regele Charles al III-lea, încearcă să aibă grijă de sănătatea lui, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a spus recent că urmează un tratament și că este optimist, având în vedere că boala a fost depistată din timp. Nici până acum, Palatul Buckingham nu a dezvăluit de ce tip de cancer suferă suveranul britanic.

Anchetă la clinica unde a fost internată Kate

După ce zvonurile au apărut în presă că un angajat a încercat să obțină în mod ilegal dosarul prințesei de Wales în timp ce aceasta era internată în spital, clinica privată din Londra în care a fost operată Kate Middleton în ianuarie a promis că va investiga cazul. De asemenea, conducerea a dat asigurări că, dacă este necesar, va lua măsuri disciplinare. „Avem sisteme de monitorizare a gestionării informațiilor despre pacienți și, în cazul unei încălcări, vor fi luate toate măsurile de investigare, de reglementare și disciplinare”, a promis  directorul general al Clinicii din Londra, Al Russell.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net