Tensiune la Casa Regală. Conflict între Prințul Harry și Regina Camilla. Ce-l nemulțumește pe acesta la mama sa vitregă

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În culisele familiei regale, un conflict surd se desfășoară între Prințul Harry și Regina Camilla, o confruntare amplificată de poziția de lider pe care aceasta o ocupă în absența Regele Charles, aflat într-o pauză de la evenimentele publice. Potrivit unor surse din cercul regal, această situație complicată ar putea fi motivul pentru care Prințul Harry evită temporar întoarcerea în Marea Britanie.

Prințul Harry și Regina Camilla. Foto: arhiva.
Prințul Harry și Regina Camilla. Foto: arhiva.

Ce îl nemulțumește pe Prințul Harry

Regina Camilla a devenit figura principală a familiei regale în absența Regelui Charles, iar acest lucru pare să nu fie pe placul Prințului Harry. Un expert regal sugerează că acesta resimte o frustrare profundă, deoarece prefera ca această poziție să fie ocupată de mama sa, Prințesa Diana.

El a iubit-o pe Regina Elisabeta a II-a, însă probabil că resimte un sentiment de frustrare la gândul că Regina Camilla ocupă această poziție. Știm că el crede că această poziție ar trebui să fie ocupată de mama lui, Prințesa Diana”, a declarat expertul regal.

Regina Camilla a ales să își dedice această săptămână pentru a fi alături de Regele Charles în timpul tratamentului său pentru cancer. Cu toate acestea, relația tensionată dintre Prințul Harry și mama sa vitregă este evidentă, iar criticile aduse de Harry în cartea sa „Spare” au adâncit prăpastia dintre ei.

Acuzele pe care i le aduce acesteia mamei sale vitrege

Harry a acuzat-o pe Regina Camilla că a furnizat informații false presei pentru a-și îmbunătăți propria imagine, caracterizând-o drept „periculoasă” și „ticăloasă”. Într-un interviu, el a adăugat că aceasta a fost o a treia persoană în căsnicia părinților săi și că a făcut schimb de informații în presa britanică.

Datorită legăturilor pe care ea le făcea... a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea pe cale să devină regină consort, urmau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta”, a afirmat Prințul Harry.

Relația tensionată dintre Prințul Harry și Regina Camilla rămâne un subiect sensibil în familia regală, iar evoluția acesteia va fi cu siguranță urmărită cu atenție de către observatorii regali și public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net