Donald Trump vrea să îl dea afară pe Prințul Harry din SUA. „A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Se pare că problemele continuă pentru Prințul Harry. Ducele de Sussex a fost criticat de către Donald Trump, care este de părere că Familia Regală a fost „prea amabilă” cu acesta, după „ceea ce a făcut”. Mai mult, a declarat ferm că îl va deporta din Statele Unite ale Americii, dacă va câștiga alegerile prezidențiale din anul 2024.

Donald Trump îl va deporta din SUA pe Prințul Harry dacă va fi reales / foto: colaj GettyImages
Donald Trump îl va deporta din SUA pe Prințul Harry dacă va fi reales / foto: colaj GettyImages

Donald Trump nu este un mare fan al Prinţului Harry, care, după cum se ştie, a renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat în SUA împreună cu soţia sa Meghan şi cei doi copii. Se pare că fostul președinte american ar vrea să îl deporteze din Statele Unite ale Americii, dacă va fi reales, avertizându-l pe Ducele de Sussex că „nu îl va proteja” precum Joe Biden, făcând aluzie la modul în care i-a fost acordată viza.

„Eu nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi fost pe cont propriu, dacă ar fi fost după mine”, a mărturisit Donald Trump, pentru Daily Express. Totodată, consideră că Familia Regală a fost „prea amabilă cu Harry după ceea ce a făcut”.

Donald Trump nu este un mare fan al Prinţului Harry

El a făcut comentariile la 24 de ore după ce Ducele de Sussex a apărut în fața instanței de judecată pentru a se stabili dacă a mințit în documentele de imigrare în SUA cu privire la consumul de droguri, lucru pe care l-a mărturisit în cartea sa, „Spare” („Rezervă” n.r).

Fundația Heritage a depus o contestație legală împotriva Departamentului de Securitate Internă al lui Biden. Aceștia susțin că, în conformitate cu legislația americană privind imigrația, dovezile privind consumul de droguri în trecut pot fi folosite ca bază pentru respingerea unei cereri de viză.

Fostul lider american are, din nou, motive să fie încrezător. A câștigat alegerile prezidențiale primare, iar șansele de a avea succes în continuare sunt mari. Așa că, nu este deloc de mirare că și-a făcut planuri în ceea ce privește pe cine vrea să elimine de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net