Donald Trump şi-a lansat propria linie de încălţăminte. Cât costă o pereche de adidași

Donald Trump a lansat, sâmbătă, o linie de încălţăminte sport, la o zi după ce el şi companiile sale au fost obligaţi de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă din New York. 

Donald Trump Foto: captură video
Donald Trump Foto: captură video

Cum arată pantofii vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un site care vinde, de asemenea, apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla.  „Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes", a spus Trump, care este tot mai aproape de a fi nominalizat de republicani pentru prezidențialele de anul acesta.

Până sâmbătă seară, cele 1.000 de perechi de pantofi sport de 399 de dolari au fost epuizate pe site. Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au imprimat logoul "T" şi "45" pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari. Potrivit site-ului, produsele sunt "mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi. 45Footwear LLC foloseşte numele, imaginea şi logoul Trump în baza unei licențe".

Trump, amendat cu 355 de milioane dolari

Donald Trump a fost amendat, vineri, de un tribunal din New York cu aproape 355 de milioane de dolari pentru fraudă financiară în cadrul imperiului său imobiliar, Trump Organization, potrivit AFP.

Această decizie fără precedent a fost o lovitură pentru averea fostului președinte al Statelor Unite, care încearcă să fie reales în noiembrie. Ea este însoțită de o interdicție de trei ani pentru omul de afaceri și este oprit de la a conduce orice afacere în statul New York.

Într-un document judiciar de 92 de pagini, judecătorul Arthur Engoron, de la Curtea Supremă a statului New York, i-a interzis lui Trump să conducă „orice afacere sau entitate legală în New York pentru o perioadă de trei ani” și l-a obligat să plătească 354,86 milioane de dolari.

Procurorul general al statului, Letitia James, depusese o plângere împotriva lui în octombrie 2022 și l-a adus pe el, pe cei doi fii adulți ai săi, Donald Jr și Eric Trump, și pe alți membri de familie la un proces civil pentru fraudă din octombrie până în ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net