Trump susține că seamănă cu Elvis Presley și postează o fotografie. Internauții: „Poate cu Big Foot”

Ultima actualizare:

Fostul președinte Donald Trump a șocat în weekend cu o postare ciudată pe rețelele sociale. El și-a întrebat fanii dacă cred că seamănă cu Elvis Presley și spune că de mulți ani oamenii fac această comparație între el și „The King”. Pe Truth Social și Instagram Trump a distribuit o fotografie cu jumătate din chipul său îmbinat cu chipul Regelui Rock and Roll. Rezultatul a fost o explozie de ironii. Postarea a stârnit întrebări despre sănătatea mintală a lui Trump. „Suspicious minds” („Minți Suspecte”) au scris unii făcând referire la celebrul cântec al lui Elvis Presley.

image

Trump are peste de 30 milioane de urmăritori

Donald Trump a distribuit o fotografie cu jumătate din fața sa îmbinată cu cea a lui Elvis Presley.

Comparația a fost făcută într-o dublă postare pe conturile Instagram și Truth Social ale fostului președinte, unde a întrebat peste 30 de milioane de urmăritori ce părere au despre această evaluare despre care tot el spune că „de ani de zile” oamenii l-au comparat fizic cu Elvis Presley.

Postarea e larg ironizată pe rețelele sociale

Timp de atâția ani, oamenii au spus că eu și Elvis semănăm. Acum, această poză s-a răspândit peste tot. Ce părere aveți?", a fost întrebarea care a declanșat o explozie de ironii la adresa lui Donald Trump.

image

Nu este clar ce a inspirat postarea, dar fostul președinte s-a asemănat adesea cu figuri istorice proeminente, inclusiv Nelson Mandela, Abraham Lincoln și chiar cu celebra pictură Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci.

„Tulburare de personalitate”

Elvis l-ar vota pe Trump”, a scris cineva ironic și a adunat la rândul lui multe alte comentarii pe ambele rețele sociale.

„I-ați văzut vreodată pe Trump și pe Elvis în același loc, în același timp?”, a glumit altcineva într-unul dintre cele peste 20.000 de comentarii de pe Instagram.

Alcineva l-a comparat pe fostul președinte, care acum candidează pentru un nou mandat la Casa Albă cu Bigfoot, creatura mitică mare, păroasă și a postat două giff-uri amuzante în acest sens.

image

Un cont numit republicani împotriva lui Trump, care are mai mult de jumătate de milion de adepți, părea să sugereze că faimosul politic inflexibil suferea de tulburare de personalitate narcisică.

„Tulburarea de personalitate narcisică este o afecțiune de sănătate mintală în care oamenii au un simț nerezonabil de mare a propriei importanțe”, se arată în postare, oferind definiția clinică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net