Ce a spus Camilla despre starea de sănătate a Regelui Charles

#Casa Regală a Marii Britanii

Palatul Buckingham a adus recent vești tulburătoare, anunțând că Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, descoperită în timpul tratamentului pentru o prostată mărită benignă. Despre starea sa de sănătate și reacția familiei regale s-au făcut cunoscute informații importante.

Camilla și Regele Charles. Foto: arhiva.
Camilla și Regele Charles. Foto: arhiva.

Cum s-a descoperit că regele Charles are cancer

În timpul unei proceduri spitalicești pentru tratarea prostatei mărite, regele a fost supus unor teste de diagnosticare care au identificat o problemă separată, anunțată ulterior ca fiind o formă de cancer. Această veste a adus îngrijorare și compasiune din partea publicului și a adus în prim-plan discuții despre sănătatea regelui și viitorul casei regale.

Reacția familiei regale

Regina Camilla a furnizat o perspectivă în detaliu asupra stării de bine a regelui, menționând că acesta "se simte extrem de bine" în ciuda circumstanțelor dificile. Regina a subliniat că regele Charles este profund emoționat de mesajele și scrisorile primite din partea publicului și a recunoscut impactul încurajator pe care acestea îl au asupra lui.

"Este foarte emoţionat de toate scrisorile şi mesajele pe care publicul le-a trimis de peste tot. Asta este foarte încurajator", a declarat Regina Camilla.

Regele Charles și Regina Camilla s-au retras la domeniul Sandringham

În efortul de a se concentra pe tratamentul împotriva cancerului, Regele Charles și Regina Camilla au decis să părăsească Clarance House și să se retragă la domeniul Sandringham, situat în Norfolk. Acest pas reflectă determinarea lor de a se dedica complet procesului de vindecare și de a găsi confort și liniște în aceste momente delicate.

Mulțumiri din partea Prințului William

În timpul primei sale apariții publice după anunțul diagnosticului, Prințul William a transmis mulțumiri către public pentru susținerea oferită. La o cină de gală pentru organizația caritabilă Air Ambulance din Londra, prințul a declarat că apreciază "foarte mult bunătatea tuturor".

"Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți. Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă «medical»", a adăugat Prințul William.

Diagnoza de cancer a regelui Charles a adus un val de empatie și susținere din partea publicului. Familia regală, în ciuda încercărilor, rămâne unită și apreciază sprijinul oferit în această perioadă dificilă. În timp ce regele continuă tratamentul, mesajele de încurajare și gândurile bune din partea fanilor și a cetățenilor continuă să curgă către casa regală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net