Regele Charles, primul mesaj după ce a aflat că are cancer! „Nu pot decât să-mi cer scuze...”

#Casa Regală a Marii Britanii

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de independenţă a Grenadei, Regele Charles al III-lea a decis să transmită primul său mesaj, după ce doctorii i-au spus că suferă de cancer. Grenada este o mică țară ce se găsește în Caraibe și face parte din Commonwealth.

Mesajul a venit cu prilejul celebrării zilei independenței Grenadei
Mesajul a venit cu prilejul celebrării zilei independenței Grenadei

Întreaga lume a rămas șocată după ce s-a aflat despre diagnosticul complicat pe care l-a primit Regele Charles al III-lea. Monarhul englez a aflat că suferă de cancer, motiv pentru care acesta a decis să își suspende activitățile publice. Acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că Regele Charles al III-lea a transmis primul său mesaj de la aflarea acestei vești.

„Nu pot decât să-mi cer scuze că nu pot fi alături de voi în persoană pentru a sărbători acest eveniment istoric”, a spus Regele Charles al III-lea, potrivit sursei citate. Mesajul a fost transmis cu ocazia înplinirii a 50 de ani de independență a Grenadei, una dintre țările membre a Commonwealth. Pe lângă această mică țară din Caraibe, în Commonwealth, al cărui lider este Regele Charles al III-lea, se mai găsesc alte zeci de țări care au făcut parte din vechiul Imperiu Britanic.

Primul mesaj transmis de Charles de la aflarea diagnosticului

De asemenea, suveranul englez și-a exprimat „cea mai profundă admirație” pentru evoluția pe care Grenada a avut-o de-a lungul ultimelor 5 decenii. „Împreună, aţi făcut din Grenada un exemplu de democraţie, de drepturi ale omului şi de stat de drept”, a mai spus monarhul.

Acesta a fost primul mesaj public al Regelui Charles după ce a aflat despre boala de care suferă. Luni, Palatul Buckingham a făcut public faptul că suveranul suferă de cancer, însă nu au fost oferite mai multe detalii. Deși aparițiile sale publice au fost suspendate, se pare că Regele Charles va continua să ia parte la ședințele săptămânale cu Premierul Rishi Sunak. Boala regelui ar fi fost depistată în timpul unui tratament primit pentru prostată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net