Cine a fost Anna, femeia care l-a refuzat de 2 ori pe regele Charles. A cerut-o în căsătorie, dar n-a fost cu noroc

#Casa Regală a Marii Britanii

Înainte de logodna cu Prințesa Diana, regele Charles al III-lea ceruse o altă femeie în căsătorie. Acesta era îndrăgostit de Anna Wallace, fiica proprietarului scoțian de terenuri Hamish Wallace. Aceasta avea porecla de „Whiplash”. Potrivit Vanity Fair, ea a fost descrisă ca fiind „o versiune periculoasă a Prințesei Diana, înaltă, blondă, dar o călăreață nesăbuită”.

De cine a fost îndrăgostit Regele Charles al III-lea Foto: arhivă Click!
De cine a fost îndrăgostit Regele Charles al III-lea Foto: arhivă Click!

Monarhul britanic a fost îndrăgostit de Anna Wallace

În ciuda faptului că membri Casei Regale au păstrat mereu discreția în privința vieții lor private, Regele Charles al III-lea nu a scăpat de ochii indiscreți ai presei. În plus, în anii tinereții, monarhul britanic a fost un adevărat cuceritor, iar multe femei frumoase nu au putut rezista farmecului său, scrie cancan.ro. 

Charles al III-lea a cerut-o în căsătorie pe Ana de două ori 

Monarhul britanic a fost foarte îndrăgostit de Anna Wallace, fiica proprietarului scoțian de terenuri Hamish Wallace. Cei doi au avut o relație chiar înainte ca Charles să o cunoască pe Prințesa Diana. Datorită abilităților sale de vânătoare dar și a temperamentului vulcanic, Anna a primit porecla de „Whiplash”.

Potrivit Vanity Fair, ea a fost descrisă ca fiind „o versiune periculoasă a Prințesei Diana – înaltă, blondă, dar o călăreață nesăbuită”. Prințul Charles era obsedat sexual de ea și probabil s-ar fi căsătorit cu ea dacă presa nu i-ar fi dezvăluit trecutul”, susține sursa citată anterior. Potrivit presei britanice, Charles era atât de îndrăgostit de Anna Wallace încât a cerut-o în căsătorie de două ori, el fiind însă refuzat de fiecare dată.

Cum s-a terminat relația dintre cei doi  

Relația dintre cei doi s-ar fi terminat după ce Charles a invitat-o pe Anna la balul de 80 de ani al Reginei Elisabeta a II-a. Cum în acea perioadă monarhul britanic reluase relația sa ascunsă cu Camilla Parker Bowles, cei doi au petrecut mult timp împreună în acea seară.

Revoltată de atitudinea lui Charles, Anna Wallace i-a spus ulterior acestuia că s-a simțit foarte prost în seara respectivă, motiv pentru care a decis să pună punct relației lor. „Nu am fost niciodată tratată atât de rău în viața mea. M-ai lăsat singură toată seara și de acum va trebui să continui fără mine”, i-ar fi spus Anna lui Charles. La câteva săptămâni de la despărțirea de Charles, Anna Wallace s-a căsătorit cu un alt bărbat.

Ce declara regele Charles 

În timpul primului său interviu TV cu BBC în același an, Charles a vorbit despre importanța alegerii partenerului potrivit, declarând: „Acest lucru este evident foarte dificil pentru că trebuie să-ți amintești că atunci când te căsătorești, în poziția mea, te vei căsători cu cineva care, poate, într-o zi, va deveni regină."

În căutarea acelui cineva special, biograful Christopher Wilson a spus că prințul a avut „un șir de bomboane de braț”, adăugând că, în timp ce s-a îndrăgostit profund de o mână de partenere, multe erau femei pe care le lua pur și simplu pentru că dădeau bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net