Un animal sălbatic a cucerit un oraș important din Europa! Este o destinație vizitată de o mulțime de români

O mare capitală europeană a fost luată în stăpânire de un animal cu totul neașteptat! În timp ce multe alte orașe încearcă să micșoreze numărul câinilor, ori a pisicilor de pe străzi, în Londra, problema este un animal sălbatic ce poate fi foarte periculos! Mai precis, capitala Marii Britanii are o populație tot mai mare de vulpi!

Atunci când vorbim despre animale care acaparează străzile orașelor, de cele mai multe ori ne gândim la „suspecții obișnuiți”, câinii sau pisicile. Deși este neplăcut, mai există și posibilitatea de a ne referi la șobolani, însă nu și în acest caz! În Londra, capitala Marii Britanii, vulpile sunt animalul care a luat în stăpânire străzile orașului!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, vulpile sunt atrase de grămezile de gunoaie din oraș. Acestea deja s-au obișnuit atât de mult cu viața printre oameni încât sunt văzute chiar și în mijloacele de transport în comun, pe timpul zilei. Desigur, odată cu apusul Soarelui, londonezii sunt împiedicați să adoarmă de către sunetele stridente de împerechere făcute de vulpi.

Vulpile iau în stăpânire Londra

Experții de la London Wildlife Trust estimează că în capitala Marii Britanii s-ar afla undeva în jur de 10.000 de vulpi. Imagini cu acestea devin tot mai comune pe rețelele de socializare, vulpile fiind văzute odihnindu-se pe mobilierul din grădinile londonezilor, ori plimbându-se pe străzi.

Ba chiar, se pare că aceste animale au învățat deja cât de important este să se asigure înainte de a trece strada! Un videoclip a apărut pe rețelele de socializare, în care o vulpe se uită atent de la stânga la dreapta, înainte de a traversa. Se pare că, în mod normal, vulpile sunt mai active pe timpul nopții, lucru ce face ca plimbările lor din timpul zilei să fie și mai bizare pentru londonezi.

Perioada de împerechere a vulpilor este între decembrie și februarie, iar londonezii nu au liniște nici măcar seara, când ajung acasă. Sunetele stridente scoase de vulpi fac somnul tot mai dificil pentru cei din Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net