Porecla primită de Regina Camilla de la copiii ei. Regele Charles nu a fost încântat

#Casa Regală a Marii Britanii

Contrar așteptărilor, poreclele sunt un lucru obișnuit în Familia Regală Britanică. Se știe deja că Regina Camilla se bucură de simpatia nepoților ei și chiar a primit o poreclă de la aceștia: „Gaga”. Însă, Maiestatea Sa a avut o poreclă mult mai tranșantă, cu mult înainte de a deveni regină. Cum îi spuneau copiii ei?

Porecla primită de Regina Camilla de la copiii ei / Foto: Arhiva Click!
Porecla primită de Regina Camilla de la copiii ei / Foto: Arhiva Click!

Regina Camilla și Regele Charles sunt persoane cu foarte mult umor, tocmai de aceea s-au și înțeles atât de bine de-a lungul vremurilor. Dacă ar fi ceva care l-ar deranja pe monarhul Marii Britanii, probabil ar fi porecla pe care a primit-o soția sa de la copiii ei. Dacă în prezent este alintată „Gaga” de către nepoți, înainte de a deveni regină, Maiestatea Sa a avut o poreclă mult mai tranșantă.

Porecla Reginei Camilla

Cum toată lumea a știut, la un moment dat, că va fi regină, copiii ei Tom Parker Bowles și Laura Lopes au început s-o strige Lorraine, făcând aluzie astfel la viitorul său regal, gândindu-se mai exact la cuvântul franțuzesc „La Reine”, care înseamnă, ați ghicit, regină. Atunci Ducesă de Cornwall, Camila a fost amuzată de poreclă, însă nu l-a amuzat deloc pe Regele Charles, după cum notează în noua sa biografie „Charles al III-lea”, publicată joi, autorul regal Robert Hardman.

„Ea a văzut întotdeauna și partea amuzantă a situației, pe când Charles nu a făcut-o. El era adesea afectat de ce se mai spunea în legătură cu aleasa inimii sale”, i-ar fi mărturisit o prietenă a reginei autorului regal Robert Hardman, potrivit okmagazine.ro.

Înainte ca Charles să urce pe tronul Marii Britanii, Camilla a sugerat chiar să fie numită prințesă consoartă, pentru anu deranja pe nimeni cu titulatura de regină, însă regretata Regină Elisabeta a II-a și-a exprimat dorința ca nora ei să fie cunoscută drept Regină Consoartă, atunci când Charles va fi încoronat rege. Ulterior, însuși Charles a menționat că este perfect în regulă ca soția sa să fie recunoscută simplă regină, fără specificația de consoartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net