Regele Charles și Regina Camilla și-au asortat «fustițele»! Imagini inedite

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea (74 de ani) i-a adus un omagiu regretatei sale mame, Regina Elisabeta a II-a, participând sâmbătă la Jocurile de la Highland - un eveniment care a fost favoritul fostului monarh.

Regele și Regina Camilla, la Higland Games 2023
Regele și Regina Camilla, la Higland Games (Foto: Profimedia)

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au s-au distrat la Highland Games

Majestatea sa a reprezentat Familia Regală la eveniment alături de soția sa, Regina Camilla (76 de ani), iar ambii au purtat fuste. Regele a venit într-un kilt, o fustă specific scoțiană, de culoare verde cu albastru și dungi roșii. Soția Regelui Charles a purtat o fustă cu un sacou verde, pantofi din piele maro și o pălărie asortată încălțărilor. De asemenea, Camilla a venit și cu o geantă de culoare bej.

La rândul său, monarhul britanic a purtat un sacou cu veestă bej, iar în picioare a avut pantofi maro și șosete înalte, de culoare roșie.

Lor li s-au alăturat și Anne, Prințesa Regală și soțul ei, Sir Timothy Laurence, în timp ce frații regali s-au așezat unul lângă altul și au chicotit pe tot parcursul evenimentului, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Pe vremea când Regina Elisabeta a II-a trăia, Charles obișnuia să o acompanieze la evenimentul care are o tradiție de 900 de ani. Jocurile Highland sunt un mod de celebrare a culturii scoțiene și celtice și includ dansuri, atletism și competiții muzicale.

Festivalul Highland Games este cunoscut și pentru că atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume și prezintă frecvent concurenți din Scoția, Anglia, Australia și America. Diverse evenimente de-a lungul zilei includ jocuri tradiționale scoțiene, care au loc la Princess Royal and Duke of Fife Memorial Park din Braemar. Adunarea Braemar este cea mai faimoasă dintre Jocurile Highland și este cunoscută în întreaga lume. În fiecare an, mii de vizitatori iau cu asalt acest mic sat scoțian în prima sâmbătă a lunii septembrie, pentru a urmări una dintre cele mai colorate tradiții scoțiene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net