FOTO. O fetiță cu o tumoră cerebrală, invitată de regina Camilla la ceai la Castelul Windsor

Ultima actualizare:

O fetiţă care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii făcând chimioterapie a fost invitată la Castelul Windsor pentru un ceai cu regina, transmite BBC. Olivia Taylor, în vârstă de 7 ani, are o tumoare pe creier care a lăsat-o oarbă. Când a întâlnit-o pe pe regina Camilla, copila a sărit în sus de bucurie şi a spus „Bună ziua, Majestate!”

Regina Camilla (14) jpg

Fetița i-a cântat reginei

Fetiţa de şapte ani a încercat prima ei ceaşcă de ceai în cadrul vizitei la Windsor. Ea a fost invitată după ce regina a aflat că Olivia a cântat cu un cor la Palatul Buckingham în cadrul emisiunii de Crăciun a regelui, preînregistrată.

Regina Camilla și fetița Olivia Taylor. Sursa foto: BBC
Regina Camilla și fetița Olivia Taylor. Sursa foto: BBC

Olivia, care face parte din corul Bexley Music Primary Choir, i-a oferit reginei o avanpremieră în timpul ceaiului pe care l-au servit în White Drawing Room a castelului Windsor.

Ea s-a ridicat în picioare şi a cântat Rudolph The Red-Nosed Reindeer, primind aplauze. Ursuleţul ei de pluş „Corrie” – care i-a fost dăruit în momentul încoronării regelui – a avut un loc al ei la masă.

O întâlnire „absolut uimitoare”

Mama Oliviei, Lisa, i-a descris fetiței, înainte de sosirea reginei, Salonul Alb de Desen – unde a fost filmată scena cu Ursul Paddington alături de regretata regină Elisabeta a II-a, ca parte a sărbătoririi jubileului de platină.

După întâlnire, Olivia a spus că „i-a plăcut să o întâlnească pe regină” şi că după-amiaza a fost „foarte, foarte bună”. Mama fetiței a descris întâlnirea cu regina ca fiind „absolut uimitoare”.

Familia, din Sidcup, sud-estul Londrei, a pozat pentru o fotografie cu regina, înainte ca Olivia și sora ei, Imogen, în vârstă de patru ani, să facă o reverență.

La sfârșitul întâlnirii, Regina le-a îmbrățișat și sărutat pe cele două surori și i-a rugat pe părinți să o țină la curent cu evoluția bolii Oliviei.

Regina a adăugat: „A fost o fetiță atât de curajoasă, sunt atât de bucuroasă că am cunoscut-o”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net