Ce avere are Catinca Roman după moartea Mioarei Roman. Adevărul despre moștenire și datorii: „Banii se cheltuie...”

După moartea Mioarei Roman, fiicele sale Oana și Catinca au rămas cu o datorie de 300.000 de euro. Ei bine, iată că recent Catinca vorbit despre averea pe care o are de fapt de la părinții, dar și despre suferința că tatăl său vitreg, Petre Roman, a făcut multe diferențe între ea și sora sa.

Ce avere are Catinca Roman după moartea Mioarei Roman
Ce avere are Catinca Roman după moartea Mioarei Roman

Ce avere are Catinca Roman după moartea Mioarei Roman

Subiectul datoriilor lăsate de Mioara Roman au încins conversații aprinse printre fani și vedete care se întreabă cum vor reuși cele două fiice să plătească suma colosală către RA-APPS. Această sumă reprezintă restanțele pentru chirie și întreținerea vilei de protocol în care ea și fostul ei soț, Petre Roman, au locuit în timpul mandatului acestuia ca prim-ministru al României.

Poate unii se gândesc că au mulți bani la purtător însă iată că lucruriole nu stau chiar așa. Cel puțin în cazul Catincăi. Aceasta a povestit că deși când era mică a trăit în lux, aceasta nu a primit o avere considerabilă de la părinții săi. Mai mult, tatăl vitreg, Petre Roman, chiar ar fi făcut multe diferențe între ea și Oana. Astfel, Catinca a mărturisit că singurul lucru cu care s-a ales a fost un apartament moștenit de la tatăl său biologic, Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă.

„Ce avere am? N-am, am un apartament atât lăsat de tata. E greșit, din punctul ăsta de vedere nu am primit o educație realistă, am fost îndoctrinate cu ideea că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit. Banii contează, nu trebuie să fii dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar.

Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net