Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani. Ce mesaj emoționant a primit de la un celebru artist român: „Ne leagă o prietenie...”

#Exclusiv Click!

Oana Sîrbu, consacrata actriță din "Liceeni", a împlinit recent vârsta de 56 de ani, astfel că mesajele pline de urări au fost nelipsite. Nu doar apropiații, familia și fanii i-au transmis artistei un gând bun, ci și unul dintre cei mai renumiți artiști de pe plan internațional - Radhu. Tânărul a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre recunoștința pe care i-o poartă Oanei Sîrbu, transmițând pe această cale un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de naștere a acesteia. 

Oana Sîrbu / foto: Social media
Oana Sîrbu / foto: Social media

Radhu a devenit un nume arhicunoscut în Mexic și Costa Rica. Devenit faimos în urma lansării hitului „Puro Amor”, tânărul nu se lasă copleșit de succesul răsunător și astfel nu uită de zilele importante ale persoanelor care au pus o cărămidă pe scara evoluției profesionale.

Radhu, mesaj emoționant pentru Oana Sîrbu

„Oana Sirbu și Virgil Popescu m-au inspirat nu doar artistic, dar și un viață! O admir pe Oana ca actriță, o admir ca și cântăreață, dar și pentru mesajele sale artistice!

Radhu și Oana Sîrbu / Sursă foto: Click!
Radhu și Oana Sîrbu / Sursă foto: Click!

Este un artist cu stil, un artist care are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate, cum din păcate, în ziua de azi...mai rar! Ne leagă o prietenie frumoasa și păstrăm legatura de peste ocean! Mi-aș dori să cânta cu Oana în Argentina!” , a mărturisit Radhu, în exclusivitate pentru Clik!. 

Radhu, calea către succes! 

image

Regele cumbiei din România, așa cum este numit artistul latino de origine română de către presa internațională, ne mărturisea într-un alt interviu despre cât de dificil și frumos a fost drumul său către succes. 

"Am plecat din Mexic în Argentina, unde am lucrat la albumul "Radhu - Puro Amor" alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan ,album ce în 2020 a întrat în Billboard latin,alături de albumele ce aparțineau Shakirei și lui Maluma. Pentru asta m-am pregătit în Mexic la școala celebrei actrițe mexicane de producții Hollywood, Patricia Reyes Spindola. Ea m-a învățat cum să vorbesc spaniola latino-americană în funcție de regiune (Argentina, Mexic, Venezuela).

Știam că mi se difuzează muzica în Venezuela, Columbia, fără ca eu să fi fost pe acolo, dar nu și în Costa Rica! Managerul meu a primit deja o invitație pentru a menține relațiile diplomatice România- Costa Rica și să le cânt Puro Amor, piesa care acum este difuzată acolo!”, a spus Radhu, în exclusivitate pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net