Oana Sârbu, gesturi de adolescentă în plină stradă! Nu-i dai deloc vârsta. Mâine face 55!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mâine, Oana Sârbu face 55 de ani, însă nu-i dai mai mult de 30! Vedeta și-a păstrat aerul de adolescentă din „Liceenii”, film care a făcut-o celebră. Paparazzi Click! au surprins-o pe Oana pe stradă, la cumpărături, într-o formă de zile mari !

Oana Sârbu, interpreta celebrei Dana din „Liceenii” se pregătește să sărbătorească 55 de ani! Mâine, 13 mai, este ziua ei de naștere, însă simpatica actriță este una dintre vedetele care nu-și arată anii.

Oana Sârbu face 55 de ani, sâmbătă!

Deși ultima perioadă a fost una complicată pentru ea, căci și-a pierdut ambii părinți și o mătușă pe pandemie, Oana a reușit să treacă peste suferințele vieții și și-a revenit aproape total. Acum, este, din nou, zâmbitoare cum o știam și se bucură de viață din plin.

Oana a fost surprinsă, chiar zilele trecute, de paparazzi Click!, la cumpărături prin centrul Capitalei. Solista a ieșit să achiziționeze câteva cărți de la un stand din zona Dorobanți.

Îmbrăcată lejer, în pantaloni sport, cu o cămașă neagră, lungă, și purtând în picioare o pereche de adidași comozi, solista degaja un aer adolescentin, nefiind nici măcar machiată. Oana nu obișnuiește să se fardeze excesiv atunci când iese din casă, la cumpărături. Vedeta purta, însă, o pereche de ochelari de soare pentru a-și proteja ochii. A zâmbit tot drumul și a vorbit chiar cu oamenii de pe stradă care au recunoscut-o!

Ajunsă în fața blocului, Oana s-a sincronizat perfect cu băiatul care tocmai venise să-i livreze un pachet. Cel mai probabil, vedeta comandanse câte ceva de mâncare. Oana a intrat, toată un zâmbet, în scara blocului, alături de livrator.

Cum se menține în formă? Oana Sârbu: „Fac masaje de relaxare”

Oana Sârbu nu este adepta intervențiilor estetice. Vedeta mai trece, însă, din când în când, pe la clinica de înfrumusețare pentru câte un masaj de relaxare, care o ajută să se destreseze.

Masajele mă ajută foarte mult. Fac masaje corporale din clasa a 9-a, de când eram în liceu. Mă ajută foarte tare la detașare și la liniștire. Prefer orice tip de masaj, îmi găsesc timp și de două ori pe săptămână să fac masaj.

Peste tot unde am fost în lume am dispus de câte două ore de masaj. Nu sunt, însă, deloc fidelă saloanelor de înfrumusețare. Mai curând mă echilibrez energetic, spiritual cu o dietă. Sunt foarte atentă la ce mănânc. Și un pic de sport și un pic de mișcare în aer liber contează”, ne-a declarat Oana, prezentă la un eveniment găzduit de o clinică de înfrumusețare.

Drama Oanei Sârbu! Și-a îngropat ambii părinți într-un an

Tragediile s-au ținut lanț în viața Oanei Sârbu, din 2020 încoace. În pandemie, solista a pierdut trei dintre cele mai importante ființe din viața ei.

Oana și-a pierdut pe rând mama, mătușa, care-i era și nașă de botez, și apoi și tatăl. Artista și-a revenit cu greu după decesul celor mai dragi ființe din viața ei.

În august 2020, actrița și-a pierdut mama, care era grav bolnavă și care a încetat din viață, în urma unei lungi suferințe, la vârsta de 87 de ani. La doar câteva luni diferență a trecut în neființă și nașa artistei.

Oana a rămas să se consoleze cu tatăl ei, actorul de pantomimă Romulus Sârbu. Tragedia avea să vină din nou în viața Oanei. Tatăl său s-a stins și el din viață la vârsta de 86 de ani, după o carieră de 50 de ani în pantomimă, în decembrie 2021.

Cred că, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem.

Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi”, ni s-a mai confesat Oana, după greaua pierdere a părinților săi.

A câștigat „Steaua fără nume”, apoi a jucat în „Liceenii”

Actrița și cântăreața Oana Sârbu a devenit cunoscută în anul 1985, atunci când a câștigat competiția „Steaua fără nume”. În 1986, Oana a jucat în filmul „Liceenii”, alături de Ștefan Bănică junior, unde a interpreta personajul Dana. Pelicula a declanșat, la acea vreme, o adevărată isterie în rândurile tinerilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net