Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul! «Dorm și acum cu păpușile de la tata!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Și-a pierdut și mama și tatăl, în doar doi ani! Tragediile s-au ținut lanț în viața Oanei Sârbu din 2020 încoace. Și-a pierdut pe rând mama, mătușa, care-i era și nașă de botez, și apoi tatăl, care a sfârșit și el în mod dramatic, în decembrie 2021. Artista și-a revenit cu greu după decesul celor mai dragi ființe din viața ei.

Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul!
Oana Sârbu, adevăruri nespuse despre moartea părinților! Ți se rupe sufletul!

Oana Sârbu face 54 de ani pe 13 ani, dar viața a fost cu ea necruțătoare în ultimii doi ani. Din 2020, frumoasa artistă din “Liceenii” a trăit dramă după dramă. A rămas orfană de ambii părinți în doar doi ani, de pandemie!

În august 2020, actrița avea să-și piardă mama care era grav bolnavă și care a încetat din viață, în urma unei lungi suferințe, la vârsta de 87 de ani. La doar câteva luni diferență a trecut în neființă și nașa artistei.

Oana a rămas să se consoleze cu tatăl ei, actorul de pantomimă Romulus Sârbu. Însă tragedia avea să vină din nou în viața Oanei. Tatăl său s-a stins și el din viață la vârsta de 86 de ani, după o carieră de 50 de ani în pantomimă, în decembrie 2021.

Oana Sârbu, alături de tatăl ei
Oana Sârbu, alături de tatăl ei

Oana a găsit cu greu puterea să anunțe moartea dramatică a tatălui său, refuzând să facă mai multe declarații despre împrejurările în care acesta s-a stins din viață.

„Încerc să mă recompun emoțional!”

Oana, este un Paște trist pentru tine! Nu-i vei mai avea alături pe cei dragi, mai ales pe părinții tăi, pe mama și pe tatăl tău....Cum resimți în aceste clipe piederea celor mai dragi ființe din viața ta?

Anul acesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut. De fapt, acum doi ani pe mama și anul trecut pe tata. Așa că facem Paștele doar în familia foarte restrânsă, alături de prieteni. Voi merge la Herculane, unde voi susține un recital cu muzică de pe albumul meu „În drum spre școală”. Pregătesc și de ziua mea, pe 13 mai, un concert, sunt tăuroaică. Să zicem așa că încerc să mă recompun emoțional.

Ai trecut poate prin cea mai complicată și mai grea perioadă din viața ta. Cum ai reușit să treci peste moartea tragică a părinților?

Cred că, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem. Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi.

"Țin și acum păpușa Laura, de când aveam opt luni!"

Cele mai dragi amintiri ale copilăriei tale bănuiesc că sunt legate de părinții tăi, pe care tocmai i-ai piedut. Ce mai păstrezi de la ei?

Toate amintirile cu părinții mei îmi sunt foarte dragi. Cele mai frumoase amintiri sunt cele în care tatăl meu venea din turnee și îmi aducea cadouri. El pleca foarte des în multe țări. Din țările Orientale primeam lucruri care nu se găseau pe vremuri: banane, halva, caju, smochine, curmale. Îmi aducea blugi, tot felul de păpuși din Rusia, Turcia, dorm și acum cu ele!

Am păpuși de când aveam opt luni. O păstrez pe Doinița, dar pe Laura o am de când aveam opt luni, de la botez. Bunica i-a făcut rochițe și păstrez și rochițele. Toate păpușile aduse de tata le păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am un băiețel.

Dar le păstrez pentru mine și le scot de acolo mai cu seamă când caut și găsesc fotografii de când eram copil. Unchiul meu era fotograf amator și am mii de fotografii de când eram copil.

„Fac masaje din clasa a 9-a, de la liceu”

Cum reușești să te relaxezi? Ai avut parte de perioade foarte stresante în viața ta, ai avut și virusul de două ori...

De obicei prefer să fac masaje. Proceduri estetice nu prea fac că nu am răbdare. Dar masajele mă ajută. Fac masaje corporale din clasa a 9-a, de când eram în liceu.

Mă ajută foarte tare la detașare și la liniștire. Prefer orice tip de masaj, îmi găsesc timp și de două ori pe săptămână fac masaj. Peste tot unde am fost în lume am dispus de câte două ore de masaj. Nu sunt însă fidelă saloanelor de înfrumusețare. Mai curând mă echilibrez energetic, spiritual cu o dietă. Sunt atentă la ce mănânc. Și un pic de sport și un pic de mișcare în aer liber.

Actrița și cântăreața Oana Sârbu a devenit cunoscută în anul 1985, atunci când a câștigat competiția „Steaua fără nume”. În 1986, Oana a jucat în filmul „Liceenii”, alături de Ștefan Bănică junior, peliculă ce a declanșat la acea vreme cu o adevărată isterie la nivel național.

Citește și: <<Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net