Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!

Oana Sârbu a publicat, într-un moment de nostalgie, o imagine de colecție de la nunta sa cu Virgil Popescu, folosindu-se de acest prilej pentru a-i ura un călduros „La mulți ani!” unei cunoscute creatoare de modă de pe mealeagurile autohtone. Iată imaginea de colecție!

Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu Foto: Arhivă personală
Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu Foto: Arhivă personală

Dacă pe Oana Sârbu o cunoaște toată lumea din „Liceenii”, ei bine viața sa amoroasă este tratată cu discreție de către artistă. Aceasta s-a căsătorit în 1989 cu Virgil Popescu, însă în 1993 cei doi parteneri au decis să se separe. De atunci, actrița nu pare să fie prea dornică să împărtășească prea multe detalii din viața personală, însă aceasta și-a luat de curând admiratorii prin surprindere!

Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu

Oana Sârbu, în vârstă de 53 de ani, a publicat în mediul online o imagine de la nunta sa, în onoarea zilei de naștere a creatoarei de modă Doina Levința, urându-i acesteia „La mulți ani”. Rochia purtată de actriță în marea zi a fost sub semnătura creatoarei de modă, iar Oana pare că își arată recunoștința și în ziua de astăzi pentru ținuta sa din ziua nunții, pe care a îmbrăcat-o atunci alături de emoțiile aferente.

Doina Levintza a împlinit 83 de ani la data de 10 aprilie, iar cu această ocazie, Oana Sârbu a decis să își amintească cum a arătat creația pe care îmbrăcat-o atunci când a zis marele „Da”.

Citește și: A murit tatăl Oanei Sîrbu! Solista a rămas orfană de ambii părinți

Oana Sârbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu când avea 21 de ani

Amintim că Oana Sârbu avea 21 de ani când a pășit în fața altarului, iar povestea de iubrie dintre ea și Virgil Popescu a culminat cu un divorț, patru ani mai târziu, actrița declarând la vremea respectivă că diferența de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul în relație. 

Cu toate acestea, cei doi foști parteneri au păstrat o relație sinceră de prietenie, iar Oana Sârbu privește acum cu nostalgie acele momente în care a decis să facă pasul cel mare.

Imaginea rară, de colecție, îi înfățișează pe Oana Sârbu și Virgil Popescu în fața Stării Civile. Actrița ținea în mână un buchet de flori, în timp ce zâmbea larg alături de soțul ei. Rochia creată de Doina Levintza i-a pus acesteia în evidență atuurile fizice, astfel că artista privește acum mândră fotografiile din tinerețe.

Oana Sârbu și Virgil Popescu, prieteni și colaboratori, după divorț

După ce au divorțat, Oana Sârbu și Virgil Popescu au rămas prieteni, dar și colaboratori pe plan profesional. Cei doi s-au cunoscut la teatru, unde bărbatul era pe atunci orchestrator şi dirijor. Actrița l-a numit chiar pe fostul ei soț „muzicianul ei preferat”, având în vedere că Virgil Popescu este cel care a și compus multe dintre piesele acesteia.

Citește și: Oana Sârbu a avut Covid: "12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost. Am tras o spaimă mare"

A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica. Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare.”, spunea ea într-un interviu.

Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii 2, 3 ani.”, spunea Oana recent, în cadrul unei emisiuni TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net