A murit tatăl Oanei Sîrbu! Solista a rămas orfană de ambii părinți

Ultima actualizare:

Oana Sîrbu trăiește o dramă de nedescris: tatăl vedetei a murit. Anunțul cu privire la moartea celebrului său părinte a fost făcut chiar pe rețeaua de socializare Facebook, unde fosta actriță din Liceenii a scris un mesaj lacrimogen, în care își exprima durerea. 

Oana Sîrbu, alături de cei doi părinți ai săi
Oana Sîrbu, alături de cei doi părinți ai săi

A murit tatăl Oanei Sârbu, fost actor și un celebru muzician Romulus Sîrbu. Actrița a povestit pentru prietenii virtuali, cu durere în suflet, că părintele ei, singurul care a mai rămas în viață, a murit.  Oana Sîrbu nu a oferit detalii despre data exactă a morții, ori circumstanțele în care Romulus Sîrbu a murit. 

,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare", a postat actrița pe pagina ei Facebook.

Acesta este anunțul trist postat de Oana Sîrbu, legat de moartea tatălui ei, Romulus Sîrbu
Acesta este anunțul trist postat de Oana Sîrbu, legat de moartea tatălui ei, Romulus Sîrbu

A murit tatăl Oanei Sîrbu, un celebru actor și muzician!

Oana Sîrbu trăiește o dramă! Într-un an, actrița și-a pierdut ambii părinți. Mama artistei a încetat din viață la jumătatea anului 2020, iar acum, chiar în prag de sărbători, Oana Sîrbu și-a pierdut și tatăl.

Ultimii ani au fost de coșmar pentru Oana Sîrbu, care și-a pierdut mama, tatăl, dar și o mătușă apropiată. Mai mult, vedeta s-a infectat cu COVID-19 chiar de Paște, în 2021. Mama Oanei Sîrbu a murit după o lungă suferință cu o boală necruțătoare, iar la scurt timp, mătușa ei, cu care a avut o relație excepțională, a încetat și ea din viață.

În tot acest timp, tatăl actriței, Romulus Sîrbu, se confrunta cu probleme de sănătate, probleme pe care le-a dus pe picioare pînă în 2021, în prag de sărbători.

„Tata are 86 de ani, este bine acum, am rămas doar cu el. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea. Un val de oameni trecuți de prima tinerețe. Am fost foarte legată de părinții mei, chiar dacă ei nu m-au lăsat să cânt. Am un frate mai mare cu 10 ani decât mine”, s-a confesat Oana, la Prima TV, în urmă cu câteva luni, la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net