Oana S├órbu, prima apari╚Ťie dup─â moartea tat─âlui. Solista a sl─âbit, e ├«n doliu, dar se ╚Ťine tare pentru fiul ei

Oana S├órbu a tr─âit o dram─â de nedescris. ├Än nici doi ani ╚Öi-a pierdut ambii p─ârin╚Ťi. Solista a fost extrem de ata╚Öat─â de mama ╚Öi de tat─âl ei, acesta din urm─â trec├ónd ├«n nefiin╚Ť─â, ├«nainte de Cr─âciun. Oana a fost d─âr├ómat─â de nenorocire, ├«ns─â a g─âsit putere s─â revin─â pe scen─â ╚Öi s─â z├ómbeasc─â, mai ales c─â acas─â are o m├óndre╚Ťe de b─âiat, care are nevoie de ea.

oana sarbu parinti jpeg
Oana S├órbu, al─âturi de dragii ei p─ârin╚Ťi. Foto: arhiv─â personal─â

Mama artistei a ├«ncetat din via╚Ť─â la jum─âtatea anului 2020, iar ├«n prag de S─ârb─âtori, Oana S├«rbu ╚Öi-a pierdut ╚Öi tat─âl, pe ├«ndr─âgitul actor de pantomim─â, Romulus S├órbu. Solista a avut o perioad─â de t─âcere, cum e ╚Öi firesc, ╚Öi-a pus ordine ├«n g├ónduri ╚Öi ├«n suflet, iar pe 22 ianuarie a g─âsit putere s─â revin─â pe scen─â, la Teatrul de Comedie, ├«n spectacolul "Un c├óntec, o ÔÇ×glum─â", al─âturi de┬áLiliana Mocanu, Nae Alexandru ╚Öi Cristian Simion, Oana Ghioca, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Radu Ghencea ╚Öi Robert Emanuel.┬á

Oana S├órbu, prima apari╚Ťie dup─â decesul tat─âlui ei

Oana S├órbu a anun╚Ťat spectacolul ╚Öi pe Instagram, acolo de unde a lipsit o perioad─â. ├Än weekend, vedeta a publicat ╚Öi o poz─â cu ea, din timpul unei excursii prin ╚Ťar─â, al─âturi de fiul ei, care acum este un b─âiat de toat─â frumuse╚Ťea, afla ├«n preadolescen╚Ť─â. Oana pare c─â a sl─âbit mult, ├«n urma grijilor, poart─â doliu complet, dar a reu╚Öit s─â z├ómbeasc─â, semn c─â via╚Ťa merge ├«nainte. Fiul Oanei S├órbu are 13 ani ╚Öi este un b─âiat cuminte ╚Öi de╚Ötept. "E un copil mai mult dec├ót cuminte, e un copil str─âlucitor", ]l descria vedeta pe fiul ei.

image
Oana S├órbu a sl─âbit ╚Öi poart─â doliu dup─â p─ârin╚Ťii ei. Foto: Instagram

Tatăl Oanei Sârbu a murit la vârsta de 86 de ani

├Änainte de Cr─âciun, Oana S├órbu a anun╚Ťat, pe Facebook,┬ádecesul┬átat─âlui ei, Romulus S├órbu.┬á Solista nu a oferit detalii despre data exact─â a mor╚Ťii, ori circumstan╚Ťele ├«n care Romulus S├«rbu a murit.┬á,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate ╚Öi rafinament, spectacol de emo╚Ťii li tr─âiri! Toat─â lumea te iube╚Öte. Dac─â aveai ├«nc─â un pic de r─âbdare, Al decorase br─âdu╚Ťul ├«ntr-un fel ├«n care ╚Ťi-ar fi pl─âcut tare", a postat actri╚Ťa pe pagina ei Facebook.┬áRomulus S├órbu s-a n─âscut pe 5 martie 1935 ╚Öi a fost un un renumit actor rom├ón de pantomim─â.┬á├Än anul 1958 ├«nfiin╚Ťeaz─â cuplul comic fantezist ÔÇŁAnton ╚Öi Romic─âÔÇŁ, juc├ónd memorabil al─âturi de Anton Nicolae, p├ón─â ├«n 1988.

┬á Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe┬áGoogle News

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png