Oana Sârbu, prima apariție după moartea tatălui. Solista a slăbit, e în doliu, dar se ține tare pentru fiul ei

Ultima actualizare:

Oana Sârbu a trăit o dramă de nedescris. În nici doi ani și-a pierdut ambii părinți. Solista a fost extrem de atașată de mama și de tatăl ei, acesta din urmă trecând în neființă, înainte de Crăciun. Oana a fost dărâmată de nenorocire, însă a găsit putere să revină pe scenă și să zâmbească, mai ales că acasă are o mândrețe de băiat, care are nevoie de ea.

Oana Sârbu, alături de dragii ei părinți. Foto: arhivă personală
Oana Sârbu, alături de dragii ei părinți. Foto: arhivă personală

Mama artistei a încetat din viață la jumătatea anului 2020, iar în prag de Sărbători, Oana Sîrbu și-a pierdut și tatăl, pe îndrăgitul actor de pantomimă, Romulus Sârbu. Solista a avut o perioadă de tăcere, cum e și firesc, și-a pus ordine în gânduri și în suflet, iar pe 22 ianuarie a găsit putere să revină pe scenă, la Teatrul de Comedie, în spectacolul "Un cântec, o „glumă", alături de Liliana Mocanu, Nae Alexandru și Cristian Simion, Oana Ghioca, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Radu Ghencea și Robert Emanuel. 

Oana Sârbu, prima apariție după decesul tatălui ei

Oana Sârbu a anunțat spectacolul și pe Instagram, acolo de unde a lipsit o perioadă. În weekend, vedeta a publicat și o poză cu ea, din timpul unei excursii prin țară, alături de fiul ei, care acum este un băiat de toată frumusețea, afla în preadolescență. Oana pare că a slăbit mult, în urma grijilor, poartă doliu complet, dar a reușit să zâmbească, semn că viața merge înainte. Fiul Oanei Sârbu are 13 ani și este un băiat cuminte și deștept. "E un copil mai mult decât cuminte, e un copil strălucitor", ]l descria vedeta pe fiul ei.

Oana Sârbu a slăbit și poartă doliu după părinții ei. Foto: Instagram
Oana Sârbu a slăbit și poartă doliu după părinții ei. Foto: Instagram

Tatăl Oanei Sârbu a murit la vârsta de 86 de ani

Înainte de Crăciun, Oana Sârbu a anunțat, pe Facebook, decesul tatălui ei, Romulus Sârbu.  Solista nu a oferit detalii despre data exactă a morții, ori circumstanțele în care Romulus Sîrbu a murit. ,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare", a postat actrița pe pagina ei Facebook. Romulus Sârbu s-a născut pe 5 martie 1935 și a fost un un renumit actor român de pantomimă. În anul 1958 înființează cuplul comic fantezist ”Anton și Romică”, jucând memorabil alături de Anton Nicolae, până în 1988.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net