Drama Oanei Sârbu. Și-a îngropat ambii părinți în doar un an

Ultima actualizare:

Oana Sârbu trece prin momente dificile din nou, la doar un an după ce și-a pierdut mama. Artista a anunțat luni, printr-un meaj cutremurător, că tatăl ei s-a stins din viață. 

Oana Sârbu trece prin clipe dificile
Oana Sârbu trece prin clipe dificile

În mai puțin de doi ani, Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți. Romulus Sârbu a murit la 86 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de către fiica sa, prin intermediul unui mesaj emoționant scris pe paginile rețelelor de socializare. 

Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…", a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.

Oana Sârbu alături de părinții săi
Oana Sârbu alături de părinții săi

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Mama Oanei a murit anul trecut

Anul trecut, în august, Oana Sârbu avea să piardă însă cea mai dragă ființă din lume, pe mama ei, care era suferindă de mai multă vreme. Deși a trecut aproape un an de la decesul mamei sale, Ioana, Oana nu poate trece peste această pierdere imensă.

Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. Anul acesta, în august, s-a făcut un an de când mama a murit. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani", a povestit Oana, în cadrul emisiunii lui Cristian Brancu. 

Oana și tatăl său, împreună pe scena Te cunosc de undeva 

Oana Sârbu alături de tatăl ei
Oana Sârbu alături de tatăl ei

În 2015, cântăreaţa a apărut la emisiunea "Te cunosc de undeva, alături de părintele său", într-un moment artistic de excepţie. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, iar în momentul în care a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei, Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică. Momentul a fost cu atât mai incitant, cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net