Adevărul despre relația dintre Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț din Liceenii

Ultima actualizare:

Actorii din Liceenii, Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț, au rămas în amintirea tuturor pentru rolurile lor celebre. Unul dintre protagoniști a dezvăluit, recent, adevărul despre relația lor în viața de zi cu zi.

Adevărul despre relația dintre Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț din Liceenii
Adevărul despre relația dintre Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț din Liceenii

Actorul Tudor Petruț, cunoscut drept Șerban din Liceenii, trăiește de peste 3 decenii în SUA. Legătura pe care o are cu Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. i-a surprins pe fani. Acesta a povestit ce tradiție au cei trei actori.

Poate te interesează: Ion Caramitru și povara profesorului Socrate, rol care l-a urmărit toată viața. De ce a fost scos din seria Liceenii: «Era un scenariu comandat»

Ce relație au Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț, actorii din Liceenii?

„E o tradiție pentru liceeni ca să ne întâlnim când sunt în București! Cu Ștefan Bănică Jr. comunic mereu și am rămas la fel de apropiați de aproape patru decenii! Cu Oana Sîrbu am apărut și în câteva emisiuni de televiziune, e un om minunat.

Sunt impresionat de carierele artistice ale Cesoniei Postelnicu și a lui Mihai Constantin, două prezente remarcabile ale scenei românești contemporane.

Suntem o generație care sper că nu a dezamăgit. Sunt mirat, dar plăcut impresionat de faptul că și ai tinerii telespectatori urmăresc cu interes filmul Liceenii și că sunt emoționați de personaje și relațiile dintre ele. Și că, părinții lor își amintesc cu nostalgie și drag, prin film, de adolescență”, a dezvăluit Tudor Petruț, în exclusivitate pentru Fanatik.

Ce a făcut Tudor Petruț după succesul din Liceenii

Faptul că cei trei actori au o relație atât de bine cimentată este admirabil, ținând cont de faptul că „Șerban” s-a mutat în SUA după succesul din Liceenii.

Vezi și: Cătălin Crișan, confesiuni romantice: "Am curtat-o pe Oana Sîrbu". Care a fost reacția actriței din "Liceenii"

Deși avea în față o carieră strălucită, Tudor Petruț a decis să se mute în Statele Unite ale Americii de dragul soției. Din păcate, la ceva timp după plecare, a urmat divorțul. În ciuda acestui episod trist, actorul a ales să rămână în America alături de cei doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net