Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Mesajul vedetei cu ocazia zilei de naștere

Ultima actualizare:

Oana Sârbu a împlinit vineri, 13 mai, frumoasa vârstă de 54 de ani. Îndrăgita actriță din filmul ,,Liceenii" a povesit cum a petrecut acest moment special și a dezvăluit că a fost asaltată de sute de mesaje, inclusiv din partea lui Ștefan Bănică Jr. 

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Mesajul vedetei cu ocazia zilei de naștere
Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Mesajul vedetei cu ocazia zilei de naștere

Oana Sârbu a celebrat împlinirea vârstei de 54 de ani. Actrița a rămas aproape neschimbată, față de perioada când juca rolul Danei, alături de Ștefan Bănică Jr. și Mihai Constantin, în filmul Liceenii. 

Citește și Oana Sârbu, prima apariție după moartea tatălui. Solista a slăbit, e în doliu, dar se ține tare pentru fiul ei

Cu aceeași alură romantică și ochii unei visătoare incurabile, Oana Sârbu s-a declarat recunoscătoare pentru tot ce are la acest moment. Artista a primit sute de mesaje, atât din partea fanilor, dar și de la foștii colegi de pe platoturile de filmare, Ștefan Bănică Jr, Mihai Constantin și Ceasonia Postelnicu. Simpatica artistă, care a încântat generații la rând prin delicatețe și sensibilitate, a oferit și un recital pe scenă, spațiul pe care l-a considerat întreaga viața, o a doua casă. 

,,De ziua mea de naștere, nu-mi doresc nimic mai mult decât am. M-au sunat atâția colegi, prieteni, admiratori! M-au sunat și colegii din ”Liceenii”, Mihai, Ștefan, Cesonia, chiar i-am visat azi-noapte, ce coincidență! M-am bucurat. Acum încerc să parcurg toate mesajele, sunt sute, mii și minunate. Mă bucură bucuria oamenilor! Va fi o zi splendidă pe care o voi încheia cu un recital! Vă mulțumesc tuturor! ”, a declarat pentru Ego.ro. 

Oana a dezvăluit și care sunt proiectele la care lucrează la acest moment din punct de vedere profesional. Artista a menționat că în afara spectacolelor desfășurate pe diverse scene din țară, a înregistrat și un roman audio, care a avut un succes deosebit. 

Oana Sârbu are un copil înfiat

Oana Sârbu și-a făcut debutul pe scenă în 1985, când a câștigat trofeul ,,Steaua fără nume". A urmat rolul din seria ,,Liceeni", când a interpretat-o pe partenera lui Ștefan Bănică Jr. Apariția Oanei Sârbu în filmul ,,Liceeni" a dat naștere unei noi mode printre adolescente, când tinerele au început să se tundă ca ea. 

Citește și Cătălin Crișan, confesiuni romantice: "Am curtat-o pe Oana Sîrbu". Care a fost reacția actriței din "Liceenii"

Oana Sârbu în Liceenii
Oana Sârbu în Liceenii

Artista a fost căsătorită o singură dată cu Virgil Popescu. Oana Sârbu a avut o relație destul de lungă cu jurnalistul Robert Turcescu, iar în aceea perioadă, artista a adoptat un copil, un băiat pe nume Alexandru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net