Loredana Groza, susținută de Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu!

Ultima actualizare:

Loredana Groza își donează ziua de naștere! Artista, care încasează mii de euro pentru fiecare concert pe care îl susține, a ales să facă un gest de zile mari. Concertează gratis pentru a ajuta într-o cauză nobilă, reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Alături de ea, pe scenă, vor urca Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu, care au ales să-i susțină inițiativa.

Loredana Groza face un gest de zile mari!
Loredana Groza face un gest de zile mari!

Loredana Groza, concert pentru copii la Fratelli Studios

Tot mai multe persoane publice au început să își doneze timpul și banii în favoarea copiilor, operelor caritabile pentru cei care au cu adevărat nevoie. Loredana Groza este una dintre artistele cu care ne mândrim, iar asta nu doar pentru că este în top cu piesele pe care le lansează, ci și pentru că dorește să fie un exemplu în comunitate. Cântăreața s-a alăturat unui proiect care are ca scop reabilitarea etajului 6 din cadrul Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Vrei să participi la o cauză nobilă, dar să te și distrezi? Ei bine, poți cumpăra bilete la concert pe iabilet.ro. Fii parte dintr-un lucru minunat! Fii chiar tu unul dintre cei care vrea să producă o schimbare. Cumpără un bilet la concert, te asigurăm că nu vei regreta!

„Mă bucur nespus că îmi voi sărbători ziua de naștere în acest fel și că o să îi văd pe toți oamenii frumoși din public care vor fi alături de mine și de prietenii mei. I-am invitat pe fiecare dintre ei la ziua mea pentru că mi-am dorit să îi am alături.

Au spus <<Da!>> din tot sufletul când au auzit că scopul concertului este să strângem bani pentru renovarea etajului 6 de la Pediatrie Pitești. Sunt nerăbdătoare să ne vedem cu toții, mai ales că ce ne-a adus împreună de data asta este o cauză atât de frumoasă și de importantă. Vă aștept pe toți să petrecem și să ne bucurăm că se fac astfel de lucruri în țara noastră!”, a declarat Loredana.

Loredana Groza și-a chemat cei mai importanți prieteni, pe fanii ei, să o susțină în inițiativa sa
Loredana Groza și-a chemat cei mai importanți prieteni, pe fanii ei, să o susțină în inițiativa sa

Inițiativa este lăudabilă, mai ales că se dorește ca sistemul medical din România să ajungă la standarde europene. Știm cu toții cât de importantă este sănătatea, iar medicii să aibă aparatura necesară pentru a-și exercita meseria. De altfel, fiecare pacient să beneficieze de condiții tot mai bune, de ultimă generație.

„Am fost copleșiți de emoții și de entuziasm când am aflat că Loredanei i s-au alăturat și alți artiști care au rezonat cu proiectul pe care l-a inițiat Medici pentru România! Ca de fiecare dată, rămânem fără cuvinte în fața generozității și compasiunii de care pot da dovadă oamenii și vrem să le mulțumim tuturor pentru implicare.

Am început acest proiect pentru că știm cât este de important să le oferim generațiilor viitoare acces la un sistem medical ca afară. Nu ne-am ales un drum ușor, dar știm că este ceea ce avem nevoie în această țară. Pentru proiectul de reabilitare de la etajul 6 de la Pitești avem nevoie de suma de 500.000 de euro - până acum am strâns 100.000 și alături de Loredana, Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu suntem siguri că vom ajunge mai aproape de suma totală.”, declară Alex Costache, Președintele Asociației Medici pentru România. 

Așadar, vino vineri, 10 iunie, începând cu ora 22:00, la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr. 1-3, pentru o porție de distracție, care vă asigurăm că va fi la cote maxime, însă și pentru a fi parte dintr-un proiect inedit pentru copii: reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. 

Vă așteptăm cu poze și clipuri de la mega concertul susținut de Loredana Groza și prietenii ei, Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu, pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net