Oana Roman dă de pământ cu o actriță din serialul „Lia - soția soțului meu”: „Este o regulă scrisă și clară”

Ultima actualizare:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele duminică, iar printre invitați s-a numărat și Ioana Blaj, a cărei apariție a stârnit o mulțime de reacții, căci s-a îmbrăcat în alb! Iar printre cei care au avut ceva de zis în mediul online se află și Oana Roman, care a ținut să transmită câteva cuvinte.

Oana Roman o taxează pe Ioana Blaj / foto: colaj Instagram
Oana Roman o taxează pe Ioana Blaj / foto: colaj Instagram

Este bine știut faptul că albul ar trebui purtat doar de proaspeții căsătoriți. Însă, se pare că la marele eveniment din weekend, la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman, Ioana Blaj nu a ținut cont de această regulă, iar apariția sa a stârnit o mulțime de reacții. Actrița a purtat o rochie tip-cămașă albă, iar fanii s-au revoltat când au văzut imaginile. Atunci când a văzut-o pe colega sa, și mireasa a fost surprinsă.

„Codul Bunelor Maniere există și dacă îl citim, învățăm”

Bineînțeles, despre acest subiect a vorbit și Oana Roman. Într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, fiica lui Petre Roman a ținut să scoată în evidență că a nu purta alb la o nuntă, fiind o culoare dedicată exclusiv miresei, este o regulă scrisă ce apare în Codul Bunelor Maniere, iar dacă ar fi citit, lumea ar învăța mai multe.

Cum stau eu și mă uit prin ziare, că mă plictisesc aici la service, citesc un articol în care scrie: «X a încălcat o regulă nescrisă și s-a îmbrăcat în alb la nuntă, nefiind mireasă, fiind invitată». Nu este o regulă nescrisă, este o regulă cât se poate de scrisă, pentru că ea apare în Codul Bunelor Maniere, absolut peste tot. Deci nu putem spune că nu luăm în calcul Codul Bunelor Maniere, că nu e scrisă regula asta. E scrisă. O respectăm pentru că este o regulă scrisă, nu nescrisă. Codul Bunelor Maniere există și dacă îl citim, învățăm”, a spus Oana Roman, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Ai venit în alb?”

De altfel, Oana Moșneagu și Ioana Blaj au avut o scurtă discuție pe această temă, iar „scuza” actriței a fost că „nu avea nimic colorat”: „Mamă, cât scandal s-a făcut în online că a venit Ioana în alb, mare dramă, mare tragedie. Eu am fost surprinsă în prima secundă când am văzut-o. M-am uitat la ea și am zis: «Ai venit în alb?». Și ea a zis că «Da, nu aveam nimic colorat și tu ai zis că în negru nu se poate», și am zis: «E bine, să fii sănătoasă», după care am dansat toată noaptea.

Adică am fost surprinsă, o secundă am avut reacția asta, după care nu mi-a păsat, pentru că nu despre asta era vorba, despre ce culoare poartă ea sau altcineva, ci era vorba despre bucuria pe care o avea să fie lângă noi, pe care o împărtășeam cu toți invitații și noi cu ei și asta a contat mai mult decât dacă a venit cineva în alb. Asta e o chestie de detaliu, de care oamenii din online evident că se leagă, pentru că trebuie să se lege de ceva”, a declarat Oana Moșneagu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net