Ce relație are Oana Roman cu tatăl ei în prezent. Legătura lor s-a schimbat radical după moartea Mioarei Roman: „Mi-aș dori să fie...”

Ultima actualizare:

Oana Roman și tatăl ei au o relație mult mai apropiată în prezent. După ce Mioara Roman s-a stins din viață, fostul premier a devenit mai atent cu fiica sa și încearcă să îi fie alături de fiecare dată când aceasta are nevoie. Totuși, vedeta mai are câteva nemulțumiri legate de Petre Roman.

Oana, Mioara și Petre Roman
Oana, Mioara și Petre Roman

Oana Roman și tatăl ei sunt mai apropiați în prezent. Relația vedetei cu sora ei s-a destrămat

Deși relația tată-fiică s-a schimbat semnificativ între Oana și Petre Roman, vedeta susține că și-ar dori ca tatăl ei să aibă o legătură mai strânsă cu Iza, fiica ei, însă speră că va veni și acest moment.

Pe de altă parte, după decesul Mioarei Roman, relația Oanei cu Catinca s-a destrămat din nou. Prezentatoarea TV a fost deranjată de atitudinea surorii sale, care a spus că și-ar fi dorit o înmormântare mai discretă pentru mama lor.

Despre relația cu tatăl ei, Oana Roman spune că această schimbare s-a produs după ce mama ei s-a  stins din viață. Totodată, ea recunoaște că fostul premier este mult mai implicat în viața ei și că vorbesc destul de des la telefon.

„Tata e mai prezent și mai atent, mai implicat cumva și asta mă bucură foarte tare. El pe mine mă sună, vorbim foarte des, dar mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei, da”, a declarat Oana Roman, pentru Cancan

Cine îi este alături Oanei Roman după moartea mamei sale

Chiar dacă și-a pierdut mama, iar relația cu sora ei, Catinca nu mai e ca la început, Oana Roman este mândră de faptul că are câțiva prieteni care îi sunt alături și pe care se poate baza oricând. Printre cei pe care aceasta îi consideră ca o familie, se numără și Pepe cu soția sa.

„Sunt câțiva oameni foarte importanți în viața mea, pe care mă bazez. E o mână de prieteni care îmi sunt ca familie. În primul rând este familia Pascu în integralitatea ei și, slavă Domnului, sunt tare numeroși și asta e o binecuvântare.

Toți sunt ca familia mea și eu sunt familia lor și atunci da, ei sunt acolo orice ar fi, oricând de peste 25 de ani. Mai am câțiva, este Laurent Tourette care este prietenul meu de suflet la orice oră din zi și din noapte și mai am 2-3 prietene foarte importante, care sunt acolo, lângă mine”, mai spune Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net