Oana roman, apariție îndrăzneață într-o rochiță scurtă. Cum arată după ce a slăbit 20 de kilograme

Ultimii ani din viața Oanei Roman au fost dedicați în mare parte procesului de slăbire. Vedeta s-a confruntat cu kilogramele în plus, dar a ales să facă tot posibilul pentru a ajunge la silueta mult dorită. După ce a slăbit 20 de kilograme, aceasta a început să se afișeze în ținute care mai de care mai provocatoare. Recent, Oana Roman a îmbrăcat o rochiță menită să-i pună silueta în valoare. 

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

Oana Roman și-a creat o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare pe care o ține la curent cu fiecare experineță din viața ei. Una dintre cele mai mari schimbări din ultimii ani are legătură cu faptul că vedeta a reușit să ajungă la numărul dorit de kilograme.

Rochița care îi pune în valoare silueta Oanei Roman 

Pe contul său de Instagram, acolo unde este activă zilnic, Oana Roman a dorit să le prezinte urmăritorilor săi imagini cu o rochiță destul de frumoasă, scurtă, care îi evidențiază silueta obținută în urma procesului de slăbire, în dreptul fotografiei transmițând faptul că este mândră de ea. 

Cum a slăbit Oana Roman 

Nu mai reprezintă o noutate faptul că vedeta a slăbit un număr considerabil de kilograme. Dacă apăruseră supoziții conform cărora Oana Roman își operase stomacul, a decis să pună frână speculațiilor și să mărturisească faptul că ceaiurile și procedurile de slăbire noninvazive au jucat un rol extrem de important și au ajutat-o să slăbească.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme”, povestea Oana Roman.

Cum reușește să se mențină

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, mai spunea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net