Oana Roman, mesaj cutremurător la doar 3 luni de la moartea mamei sale: „Să fii bine”

Moartea Mioarei Roman a fost unul dintre cele mai triste evenimente din showbiz. Aceasta s-a stins din viață în azilul în care era îngrijită, cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 84 de ani. Oana Roman a vorbit recent despre decesul mamei sale și cum se simte totul după trei luni trăite fără cea care i-a dat viață.

Oana și Mioara Roman / foto: Social media
Oana și Mioara Roman / foto: Social media

Ieri, 23 mai 2024, s-au împlinit trei luni de la trecerea în neființă a Mioarei Roman. Oana, fiica sa cea mică, a făcut o postare emoționantă în social media în care a vorbit despre femeia care a adus-o pe lume și a iubit-o extrem de mult. 

Oana Roman: „Doare cumplit!”

În urmă cu doar câteva ore, Oana Roman anunța pe Instagram faptul că s-au împlinit trei luni de la moartea mamei sale. În acea zi, vedeta a traversat mai multe emoții pe care le-a împărtășit cu cei de acasă, mărturisind faptul că lipsa mamei îi provoacă o mare durere, fiind momente în care „dorul doare fizic”. 

„Azi am avut o stare bună. Nu mi-am dat seama de dimineață de ce. Apoi am realizat că azi sunt trei luni fără mama. Funcționez, merg mai departe, dar sunt momente în care efectiv dorul doare fizic. Doare cumplit. Apoi trece, dar rămâne mereu latent undeva. Să fii bine, mama. Te iubesc!” - a fost mesajul transmis de Oana Roman. 

Postarea făcută de Oana Roman, pe Instagram
Postarea făcută de Oana Roman, pe Instagram

Ce semn a primit Oana Roman în Săptămâna Mare

Pe data de 2 mai, în Săptămâna Mare, Oana Roman a primit un semn din partea mamei sale. Ce vis semnificativ a primit vedeta. 

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: «Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!». O zi frumoasă îți doresc!”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a primit pe pagina sa personală de Instagram de la fosta studentă a celei care i-a dat viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net