Oana Roman le închide gura celor care o critică pentru faptul că este singură: „Sunt realmente fericită”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, decide să spună lucrurilor pe nume și să le închidă gura persoanelor care pornesc diverse discuții pe tema singurătății ei. Aceasta fie a fost criticată, fie a fost compătimită pentru simplul fapt că alege să bifeze diverse activități de una singură. 

Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Pe contul personal de Instagram, fiica lui Petre Roman a încercat să le explice celor de acasă faptul că pentru ea singurătatea este benefică. A menționat că încă din primii ani ai vieții sale a fost învățată să fie o persoană singură și independentă. 

Oana Roman: „Nu sufăr deloc”

În cadrul clipurilor video postate, Oana Roman a declarat faptul că mila și compasiunea față de singurătatea ei sunt nefondate, întrucât prețuiește mai mult libertatea și liniștea, decât o relație toxică. 

„Am primit foarte multe mesaje legate de faptul că am spus că mă duc singură la plajă și că mă bucur de singurătatea mea în anumite momente, și mulți mi-au scris: <<Doamne, săraca de tine, ești singură, suferi>>... Nu sufăr deloc, sunt foarte fericită și liniștită deocamdată cu singurătatea mea pentru că mă bucur de momente de liniște, mă bucur de momente cu mine, mă bucur că nu mă bate nimeni la cap, mă bucur că nu-mi cere nimeni explicații, că nu trebuie să dau explicații nimănui, că nu mă terorizează nimeni, că nu încearcă nimeni să-mi controleze viața, și pentru mine lucrul ăsta este neprețuit, după foarte mulți ani în care am trăit, practic, într-o teroare legată de faptul că trebuia să dau explicații pentru tot, și nu mă simțeam bine. Deci sunt ok!

Oana Roman, despre singurătate / foto: Captură InstaStory
Oana Roman, despre singurătate / foto: Captură InstaStory

Știu că multor oameni - și mai ales multor femei le este frică de singurătate și aleg să trăiască în relații îngrozitoare în care sunt profund nefericite și abuzate, pentru că le este frică de singurătate. Mie nu mi-a fost niciodată frică de singurătate, am ținut foarte mult la libertatea și la independența mea, așa am fost crescută, și da, uneori singurătatea poate fi o binecuvântare, iar eu o trăiesc în momentul ăsta ca pe o binecuvântare. 

M-am eliberat de toate presiunile, de toate fricile, de tot stresul, și a fost greu, în ultimii ani a fost foarte, foarte greu pentru mine, și acum mă bucur. 

Adică sunt realmente fericită că pot să fiu singură și că pot să-mi văd de viața mea și să fac ce vreau eu”, a explicat Oana Roman, în cadrul unor postări pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net