Dovada că Oana Roman nu poate trece peste divorțul de Marius Elisei: „Dă vina pe tine pentru…”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial în 2021, însă s-au împăcat la numai câteva luni distanță. Toate încercările de a-și consolida relația au eșuat, astfel că în luna septembrie a anului trecut, s-au separat din nou. De atunci, cei doi își tot fac acuzații reciproce. Recent, Oana Roman a postat un mesaj cu subînțeles pe Story, pe pagina sa de Instagram. 

Oana Roman Foto: Instagram
Oana Roman Foto: Instagram

Oana Roman, o nouă postare pe Instagram 

Cu toate că nu mai formează un cuplu de ceva timp, Oana Roman continuă acuzațiile dure la adresa lui Marius Elisei. De data aceasta, a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj. Iată ce a scris!

Foto: Story Instagram
Foto: Story Instagram

Marius Elisei nu s-ar implica în viața fetiței sale

 Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei și de faptul că nu contribuie financiar la creșterea fiicei lor. Fiica lui Petre Roman spunea că acesta nu-i oferă pensie alimentară și nici alocația micuței, care ar fi rămas blocată într-un cont comun.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, mărturisea Oana Roman, pentru Cancan.ro. 

Marius Elisei se refugiase în alcool 

În emisiunea de la Antena Stars, Marius Elisei declarase că de-a lungul anilor a avut multe certuri cu Oana Roman, iar la una dintre discuțiilor lor a asistat chiar și educatoarea fiicei lor. Vedeta ar fi fost deranjată la momentul respectiv că partenerul ei nu ar fi ales drumul cel mai rapid pentru ajunge la o destinație, ci a ales să urmeze recomandările GPS-ul. 

Din cauza relației care devenise toxică, Marius Elisei se refugiase în alcool. Prezent în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, fostul soț al vedetei a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul. „De ce?! Nu mai suportam! Mi-am găsit un refugiu foarte prost… alcoolul."

Marius Elisei are un nou job 

Fostul soț al Oanei Roman a fost șofer o perioadă lungă la o florărie din București. Marius Elisei ar fi lucrat pentru o companie americană care le pemite clienților să comande mașini pentru a-i duce la destinație (Uber).

Însă de când și-a întâlnit sufletul pereche, parcă totul s-a așezat perfect pentru Marius Elisei. Este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, iar acum a dat și lovitura în carieră: a îmbrăcat haina militară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net