Cine este celebritatea cu care se iubește Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care recent a susținut un concert de zile mari în România, a stârnit dintotdeauna admirația publicului din întreaga lume. Totuși, întrebările referitoare la viața sa personală nu au lipsit, mai ales că artistul formează un cuplu de excepție cu o actriță la fel de îndrăgită ca și el. 

Chris Martin
Chris Martin

Cântărețul trăiește o frumoasă frumoasă poveste de dragoste cu Dakota Johnson, actrița cu care a avut nenumărate certuri și împăcări. Conform unor surse ale publicației People, cei doi au decis recent să mai acorde o șansă relației lor. 

Dakota Johnson și Chris Martin s-ar fi reîmpăcat 

Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin

Conform informațiilor puse la dispoziție de sursele citate de jurnaliștii publicației amintite anterior, solistul de la Coldplay și actrița în vârstă de 34 de ani au traversat momente dificile în ultimul timp. Cei doi se iubesc din anul 2017, însă acum ceva vreme ar fi decis să pună punct relației. Ulterior, și-au regândit decizia și au decis să mai facă o ultimă încercare în numele iubirii lor. 

„Au avut suișurile și coborâșurile lor, dar acum sunt bine. Sunt mai puternici ca niciodată”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, cu precizarea că atât Dakota, cât și Chris Martin, au un program foarte încărcat. 

Recent, în timp ce Chris Martin și-a susținut turneul cu trupa Coldplay în Europa, miercuri și joi fiind susținute cele în România, partenera sa de viață a lansat seria „Am I OK?” și „Daddio”, având premiera la Festivalul de la Tribeca. 

Ce spunea actrița despre relația cu cântărețul 

Dakota și Chris Martin au decis multă vreme să își țină relația cât mai ferită de ochii lumii. Actrița a mărturisit că și-a dorit acest lucru întrucât provine dintr-o familie celebră, în care a resimțit puternic lipsa intimității. 

„Poate că mă gândesc diferit la astfel de relații fiindcă am crescut în familia mea”, a declarat actriața, vorbind și despre relația cu frații săi. „Ne-am înțeles bine. Evident, au fost și momente în care nu ne-am înțeles bine, dar am experimentat asta, și nu îmi mai doresc așa ceva în viața mea. Îmi doresc ca niciun copil să nu experimenteze ceva asemănător. E mai bine să fii bun. Și e foarte frumos când toți se iubesc sincer și au grijă unul de celălalt”, mărturisea actrița. 

image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net