Așteptările lui Edi Iordănescu de la naționala României la EURO 2024

Doar trei zile o mai despart pe România de primul său meci la EURO 2024, acolo unde va întâlni Ucraina, la München, luni, de la ora 16.00, partidă televizată de ProTV. Într-un interviu acordat Federației Române de Fotbal, selecționerul „tricolorilor” a vorbit despre așteptările pe care le are la Campionatul European. 

Edi Iordănescu are așteptări mari la EURO 2024 (FOTO: Facebook)
Edi Iordănescu are așteptări mari la EURO 2024 (FOTO: Facebook)

„Nu există un jucător de la care nu mă aștept să ofere ce are mai bun. Cu siguranță că toți cei prezenți sunt aleși de noi pentru că încrederea e mare și ei trebuie să livreze. Sunt jucători care, cum ne-am înțeles din prima clipă, au venit necondiționat la echipa națională, au obligația să pună tot ce au mai bun pentru echipa națională a României, să răspundă cu cinste la această șansă și și-au câștigat dreptul să fie aici prin munca făcută în preliminarii. De aceea sunt sigur că toți, fiecare dintre ei și noi toți ca grup avem capacitatea să ne jertfim exclusiv pentru țara noastră, pentru echipa națională și pentru a face românii fericiți”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit FRF TV. 

A șasea oară la un Campionat European

Reamintim că România face parte din Grupa E a turneului, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. Țara noastră va debuta la EURO2024, turneu care se va desfășura pe 10 stadioane din Germania, pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul de fotbal cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
landscape 2806202 1280 jpg
image
image
image
image
image
image
Daniel Paraschiv (Sportpictures) jpg
Barbora Krejčíková (EPA) jpg
UTA Arad Rapid (Sportpictures) jpg
Ianis Hagi si Elena Tanase GSP jpg
Novak Djokovic Instagram (1) jpeg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Farul Constanta Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net