Mirela Vaida a ajuns la spital cu fiica ei: „Mă aflu de o săptămână internată cu fetița mea”. Ce a pățit Carla

De o săptămână, Mirela Vaida se află în spital cu fiica sa, micuța Carla, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea TV a mărturisit că fetița a început să aibă dureri de cap și amețeli, iar asta a panicat-o foarte tare, astfel că s-a internat cu ea la un spital din Capitală.

Fiica Mirelei Vaida, internată în spital de o săptămână / foto: colaj Instagram
Fiica Mirelei Vaida, internată în spital de o săptămână / foto: colaj Instagram

Mirela Vaida a avut o săptămână agitată. După ce fiica ei, Carla, în vârstă de 9 ani, a început să aibă dureri de cap și amețeli, îngrijorată de aceste simptome, prezentatoarea TV a hotărât să o ducă pe micuță la spital pentru a afla ce are.

Cum este activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii momentele plăcute, cât și pe cele mai puțin plăcute, vedeta a publicat o serie de fotografii cu fiica ei de pe patul de spital, dezvăluind sunt internate de o săptămână, dar că acum micuța este bine.

„Ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă ...”

„Mă aflu de o săptămână internată cu fetița mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuza dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internată într-un spital de copii mă înfricoșa! Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui?

Vreau să vă spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști!

Ești pe jumătate vindecat când intri într-un spital civilizat! Te îmbolnăvești de două ori mai tare când pășești într-un spital în conditii mizere! (...) Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseala cronică de sfârșit de an școlar! Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici!”, este mesajul publicat de Mirela Vaida, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net