Ce a pățit o turistă britanică care a venit în România. „A fost găsită în viaţă, dormind lângă un şopron”

De-a lungul ultimilor ani, după ce Regele Charles a achiziționat o proprietate în țara noastră, tot mai mulți turiști britanici aleg să își petreacă vacanța în România. Din păcate, ce trebuiau să fie câteva zile liniștite pentru un cuplu de turiști din această țară s-a transformat într-o adevărată aventură! Salvamontiștii au fost nevoiți să intervină.

Salvamontiștii au găsit-o pe femeie dormind lângă un șopron / foto: arhivă
Salvamontiștii au găsit-o pe femeie dormind lângă un șopron / foto: arhivă

Doi soți din Marea Britanie au decis să își petreacă vacanța în țara noastră, așa că s-au cazat la o pensiune din zona Mara, pentru a explora Maramureșul. Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la adevarul.ro, ce ar fi trebuit să fie câteva zile liniștite pentru cei doi britanici s-au transformat rapid în clipe dificile!

După ce cuplul a băut mai multe pahare, o ceartă a izbucnit între cei doi, iar la finalul acesteia, femeia a decis să plece chiar în mijlocul nopții. Dispariția britanicei în vârstă de numai 32 de ani a fost raportată autorităților în jurul orei 00:12, la 112, chiar de către soțul ei.

Femeia a fost găsită de salvamontiști

Directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Bega, a confirmat că, din fericire, femeia din Marea Britanie a fost găsită în viață, în timp ce dormea lângă un șopron situat chiar la marginea pădurii. Căutările au durat nu mai puțin de 6 ore, iar salvatorii au fost ajutați și de o dronă, cât și de un câine de urmă, sosit de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

„Echipe mixte de salvatori montani, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Maramureş, au căutat şi au răscolit zonele împădurite. La căutare a fost folosită drona din dotarea SPJ Salvamont Maramureş şi câinele de urmă de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. La primele ore ale dimineţii, femeia a fost găsită în viaţă, dormind lângă un şopron, la marginea pădurii. A fost predată echipajului medical SMURD pentru investigaţii”, a spus acesta, conform sursei citate.

Tot mai mulți turiști din Marea Britanie aleg să își petreacă vacanța în țara noastră, după ce Regele Charles a achiziționat o proprietate aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
bacalaureat jpg
casa incendiu shutterstock jpg
mici jpg
cod galben ANM jpg
accident parasutist clinceni jpg
copaci jpg
albania jpeg
Ciubar Voda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net