O legumă banală poate avea un efect uimitor asupra florilor noastre! Vom avea hortensii mai frumoase ca oricând

Dacă ne numărăm printre românii care au norocul de a locui la propria curte, atunci cu siguranță știm cât de multă muncă este nevoie pentru a avea parte de flori frumoase, care să atragă atenția întregului cartier. Din fericire, există unele trucuri ingenioase care ne pot face munca mult mai ușoară, iar dacă cumva avem hortensii, o legumă anume pusă la rădăcina acestora le poate ajuta enorm!

Broccoli poate fi foarte util pentru florile noastre / foto: depositphotos
Broccoli poate fi foarte util pentru florile noastre / foto: depositphotos

Hortensiile sunt flori superbe, care cu sigranță că vor atrage atenția tuturor celor care trec pe lângă curtea noastră. Cu toate acestea, dacă ne numărăm printre cei care stau la curte, putem să ne simțim ușor descurajați de efortul necesar pentru a îngriji astfel de flori, așa că preferăm să renunțăm la acestea. Însă, din fericire, există anumite trucuri la care putem apela, pentru a îngriji hortensiile mult mai ușor!

De exemplu, o legumă anume, cunoscută de cei mai mulți dintre noi pentru proprietățile utile pe care le are pentru sănătatea noastră, poate fi extrem de utilă și pentru hortensii! Mai precis, este vorba despre broccoli, o legumă care ne poate ajuta la înmulțirea hortensiilor!

O legumă banală poate fi utilă pentru hortensii

Deși poate suna bizar, broccoli este o legumă care ne poate ajuta la înmulțirea acestor flori superbe, datorită faptului că are în compoziție diverse minerale și vitamine care odată ce se vor descompune în sol, se transformă într-un îngrășământ extrem de eficient!

Printe nutrienții utili din broccoli se numără calciu, magneziu, fier, fiecare dintre aceștia fiind cruciali pentru o dezvoltare sănătoasă a florilor noastre. Iar tot ce trebuie să facem pentru a beneficia de proprietățile utile ale acestei legume este să folosim resturi precum tulpini și frunze, care, de cele mai multe ori, sunt aruncate.

Resturile de broccoli pot fi tocate cât mai mărunt, iar apoi le putem îngropa în jurul rădăcinilor hortensiilor. Pe măsură ce leguma se descompune, nutrienții din ea, mai ales calciul, vor fi extrem de utili pentru hortensii, care se vor înmulți mai ușor și vor fi mai frumoase ca oricând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Biserica Inaltarea Sf  Cruci din Patrauti33 jpg
image
image
image
image
image
image
cod galben ANM jpg
accident parasutist clinceni jpg
copaci jpg
albania jpeg
Ciubar Voda jpg
Captură de ecran din 2024 06 30 la 11 03 41 png
Oraşul Bălan   panoramio jpg
Ce este dezvoltarea personala 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net