Unde s-a răsfățat Mirela Vaida în vacanța de Paște! Ce i-a lipsit vedetei: „Nicăieri nu e mai bine ca acasă”

Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia, la Abruzzo. Vedeta a reușit să se deconecteze de tot și s-a bucurat din plin de zilele libere și de peisajele superbe.

A „uitat” câteva zile de telefon și a fost tare bine, s-a „pierdut” pe străduțele înguste și pline de istorie, a mâncat bine și gustos și s-a reîntors acasă cu mare dor de cei trei copii ai săi. A stat însă cu ceva teamă să nu se îngrașe de sărbători pentru că este o mare pofticioasă și se abține cu greu de la mâncarea care îi face cu ochiul.

„Hristos a Înviat!  Cum vă petreceți a doua zi de Paște? Eu, recunosc, am fugit de acasă! Mi-a fost frică de două lucruri: 1. Să nu mă îngraș de la atâta mâncare, că sunt pofticioasă și nu mă pot abține de la nimic. 2. Să nu stau iar în bucătărie, să pun mese, să spăl vase, etc! Așa că au venit bunicii de la Iași să stea cu nepoții, să gătească, să se joace iar noi am zburat în Italia, câteva zile, la plimbare și relaxare!”, a început să povestească Mirela Vaida.

„Suntem în Abruzzo, o regiune superbă între mare și munte, cu orașele vechi și pitorești, mâncare bună și ușoară și, bineînțeles, plină de energia bună a localnicilor care știu să-și trăiască viața în tihnă! Am vizitat cam tot ce merită văzut între Rimini și Pescara, am ajuns și în Republica San Marino, am urcat cu mașina pe munți și serpentine, am mers la pas câte 8-10 km/zi, am deschis și sezonul estival la Marea Adriatică, căci eram singură cu prosopelul la plajă! Dar așa îmi place să-mi petrec micile vacanțe! Mai avem o zi pe care vreau să o exploatez la maximum! Și ne-am simțit tare bine!”, a mai completat prezentatoarea de la „Acces Direct”, căreia i-au făcut tare bine aceste zile de relax total.

„Nicăieri nu e mai bine ca acasă”

Chiar dacă a fost plecată și s-a simțit bine în vacanță doar ea cu soțul ei, Mirela Vaida a recunoscut că nicăieri nu e mai bine ca acasă și le-a dus dorul copiilor săi.

Gata vacanța! Câteva zile de deconectare în care m-am bucurat de peisaje, de soare, de timp fără program, fără constrângeri, în care am vizitat orașele vechi, am mâncat arrosticini, m-am plimbat și n-am prea stat pe telefon! Am avut parte de o gazdă minunată găsită pe Booking și ne-am bucurat de o vilă doar a noastră, în munți, la preț de o cameră!  A fost minunat să stăm acolo! M-am întors acasă la copiii mei, ne-am jucat prin ploaie și acum ne facem programul pentru mâine: ei cu școala, eu cu emisiunile live și celelalte! Dar, oricât ar fi de frumos în lumea asta mare, nicăieri nu e mai bine ca acasă, lângă copiii tăi! Nu-i așa?”, a mai adăugat prezentatoarea tv care e pregătită de azi să se reîntoarcă la muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net