Emily Burghelea și-a sărbătorit soțul în Maldive. Ce familie frumoasă are!

Emily Burghelea (25 de ani) a plecat într-o super vacanță în Maldive, de sărbători. Mai întâi, tânăra influenceriță a plecat la drumul lung cu cei doi copii ai săi, Amedeea (3 ani) și Damian, de aproape 2 ani.

A fost o adevărată provocare pentru ea să meargă  singură la drum cu doi copii mici, însă e tare mândră și încântată pentru că s-a descurcat de minune. Soțul ei, Andrei, a ajuns-o din urmă, fiind prins în București cu câteva treburi importante. Însă a ajuns în Maldive exact la timp pentru a-și serba acolo ziua lui de naștere!

Plec singură cu ei în vacanță. Nu sunt nebună, poate doar puțin inconștiență, dar sunt sigură că își vor aminti aventura asta toată viață. Trei avioane și o barcă! Cine ghicește destinația?”, a spus Emily, pe social media, atunci când a plecat la drum.

Ajunsă în Maldive, a fost provocarea vieții ei să se descurce cu cei doi copii acolo singură și să mai care după ea și un unicorn gonflabil pentru plajă și piscină, dar totul a fost în grafic. Emily nu a fost doar ea o răsfățată, ci i-a răsfățat la rândul ei și pe cei mici, pentru că le-a dat să guste o băutură dulce cu lapte și fructe pentru prima dată, mai precis milkshake și le-a plăcut la nebunie. Cel mai frumos cadou pentru ea a fost când familia ei s-a reunit și soțul ei a ajuns lângă ea în Maldive, pentru a petrece Paștele împreună.

Mesaj de dragoste pentru soțul său

Reuniți de Paște! La mulți ani, iubirea mea! Legenda spune că după sperietura de aseară, mi-am scuipat în sân toată ziua. Iepurașul mi-a adus cel mai frumos cadou. Chiar dacă a zburat 26 de ore și chiar dacă va sta aici cu noi doar puțin, tati a venit să petrecem Paștele împreună. Odată la 7 ani, Paștele pică de ziua lui Andrei, iar anul ăsta este anul lui! Tot ce îmi doresc pentru el este să fie sănătos! De restul, ne ocupăm noi de toate! La mulți ani, dragostea mea! Să îți fie viața presărată cu bucurii, câte stele sunt pe cerul care s-a înseninat când ai venit tu! Te iubim cel mai mult, iar eu îți mulțumesc că-mi faci din fiecare zi o poveste!”, a fost mesajul de dragoste pe care Emily Burghelea i l-a transmis soțului său, Andrei, cunoscut în mediul online sub denumirea de Iubitul lui Emily. Cei doi au împreună o familie frumoasă și se știe deja că obișnuiesc să călătarească împreună foarte mult.

  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net