Lavinia Pârva, superbă în costum de baie! Dovada că Ștefan Bănică Jr. are o soție super sexy

Lavinia Pârva, soția cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr., a demonstrat încă o dată că frumusețea ei este cu adevărat remarcabilă. Vedeta și-a încântat fanii cu o imagine postată pe pagina ei de Instagram, în care apare într-un costum de baie, pe o plajă superbă, cel mai probabil din Maldive, punându-și în valoare silueta de invidiat. Instantaneul a stârnit o avalanșă de aprecieri din partea internauților, care au lăudat-o pe Lavinia pentru aspectul ei senzual și sexy.

Lavinia Pârva. Foto: arhiva.
Lavinia Pârva. Foto: arhiva.

Comentariile admirative au curs pe bandă rulantă

Comentariile admirative au curs pe bandă rulantă, iar fanii nu au întârziat în a-și exprima admirația pentru frumusețea vedetei. Unul dintre acestea a ținut să-i spună că este "senzuală și sexy!", în timp ce altul a adăugat: "superb corp ai!". Un alt comentariu a punctat: "Frumusețe! Sexy! Minunăție! Prințesa!". Este clar că Lavinia Pârva a reușit să impresioneze din nou cu apariția ei impecabilă și naturalețea ei fermecătoare.

Ștefan Bănică Jr, un bărbat extrem de norocos cu așa soție superbă

Ștefan Bănică Jr. se poate considera un bărbat norocos să aibă alături o soție atât de frumoasă și atrăgătoare. Lavinia este o prezență strălucitoare în viața lui, iar această imagine dovedește încă o dată că frumusețea ei nu trece neobservată. Cu un fizic bine întreținut și o atitudine plină de încredere, Lavinia Pârva demonstrează că este cu adevărat o prezență de impact în lumea showbiz-ului românesc.

Prin postările sale pe rețelele de socializare, Lavinia continuă să încânte și să-și inspire numeroșii fani cu frumusețea și eleganța ei. Este o mamă devotată, o artistă talentată și o femeie de afaceri de succes (crează haine pentru hemei), reușind să se remarce în diverse domenii ale vieții. Și cu fiecare apariție, Lavinia Pârva reușește să dovedească că este o adevărată doamnă a eleganței și stilului, captivând inimile tuturor celor care o admiră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net