Carmen Harra aruncă bomba: Ștefan Bănică se va despărți de Lavinia Pârva? Ce spune despre relația lor: „Nu foarte mulți ani...”

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva atrag privirile peste tot pe unde merg! Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc și au o frumoasă relație de câțiva ani. Însă, potrivit celebrei clarvăzătoare Carmen Harra, cântărețul NU va îmbătrâni alături de partenera sa.

Carmen Harra: Ștefan Bănică NU va îmbătrâni alături de Lavinia Pârva / foto: Arhiva Click!
Carmen Harra: Ștefan Bănică NU va îmbătrâni alături de Lavinia Pârva / foto: Arhiva Click!

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre cele mai faimoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Printre acestea, nu vor rezista prea mulţi ani Antonia–Alex Velea, Andra-Cătălin Măruță, Monica Gabor-Mr. Pink, dar se pare că și Ștefan Bănică și Lavinia Pârva se numără printre cei care nu vor îmbătrâni împreună.

Ce a spus Carmen Harra despre cuplul Ștefan Bănică-Lavinia Pârva

„Aceeaşi situaţie: divorţuri, separări. El este – eu îl ştiu foarte bine pe tatăl său, am avut onoarea să fiu de multe ori cu el pe scenă, dar pe fiul său nu-l cunosc personal – însă, sentimentul meu, mai mult ca şi psiholog că el este foarte independent, foarte dificil câteodată. (…) Le dau tot aşa, o perioadă temporară împreună, dar nu foarte mulţi ani în viitor. (...) Brad Pitt cu Angelina se împacă. (...)”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Răi da' buni”, în urmă cu ceva timp, relatează spynews.ro.

Pe Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. îi leagă o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. S-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, în Bulgaria. Ulterior, au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. De asemenea, spre surprinderea tuturor, între cei doi este o diferență destul de mare de vârstă, cântărețul este cu 17 ani mai mare decât partenera sa: Ștefan Bănică are 55 de ani, iar Lavina Pârva a împlinit 38. Vârsta, însă, nu a stat niciodată în calea fericirii lor.

Artistul mai are doi copii din relațiile anterioare: primul copil, un băiat pe nume Radu, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță pe nume Ana Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. De asemenea, cântărețul a fost căsătorit și cu Mihaela Rădulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net