Andreea Marin și Lavinia Pârva, din nou rivale. Ce le-a adus iar în mijlocul unui scandal

Ultima actualizare:

Andreea Marin a ajuns, fără să se aștepte, subiect de controversă în secțiunea de comentarii a celei mai recente fotografii postate de Lavinia Pârva în social media. Deși cele două femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. au îngropat demult securea războiului, neavând nimic de împărțit, ele sunt considerate în continuare rivale de către fanii lor. 

Andreea Marin și Lavinia Pârva / foto: colaj Click!
Andreea Marin și Lavinia Pârva / foto: colaj Click!

Situația despre care amintim a pornit de la comentariul pe care o internaută l-a lăsat în dreptul unei fotografii postate de Lavinia, care se afla în cabinetul medicului estetician și se uita în oglindă. 

„Cine e cea mai frumoasă din țară?”

Recent, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. a călcat pragul cabinetului de înfrumusețare. Deși arată într-o formă de zile mari, cunoaștem despre Lavinia faptul că nu este împotriva intervențiilor pentru înfrumusețare. 

Cântăreața a imortalizat momentul printr-o fotografie în care se uită în oglindă, iar o internaută nu s-a putut abține de la a lansa un comentariu răutăcios: 

„Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”, a fost comentariul primit de Lavinia, iar replica nu a întârziat să apară:Andreea Marin!”.

Comentariul primit de Lavinia Pârva, pe Instagram
Comentariul primit de Lavinia Pârva, pe Instagram

Lavinia Pârva, adevărul despre operațiile estetice 

Cu toată că a fost înzestrată cu o frumusețe răvășitoare, soția lui Ștefan Bănică recunoaște că nu se dă înapoi de la a apela la ajutorul medicului estetician atunci când nu se simte bine în propria piele:

„Eu cred că dacă simți nevoia… pentru că toate lucrurile astea pornesc din interior… dacă nu te simți bine în pielea ta și te ajută să prinzi încrede în tine, poți s-o faci, de ce nu?! Mie personal, dacă la mine te referi, îmi place să mă îngrijesc. S-a scris în nenumărate rânduri că am nu știu câte operații estetice.

Și vreau să spun că nu, eu am într-adevăr o singură intervenție a bustului și asta am făcut-o după ce am născut pentru că am simțit această nevoie, în rest eu nu am operații estetice. Nu am operații estetice la față, nu am operații estetice pe nicăieri, dar îmi place să mă îngrijesc”, a declarat Lavina Pârva, la „Întrebarea mesei rotunde”.

De asemenea, este adepta intervențiilor la nivelul feței. „Dar non-invazive, astea nu sunt operații estetice. Dar când simt nevoia s-o fac, o fac. Și într-adevăr, am cunoscut un om extraordinar, care îmi cunoaște foarte bine fața. (…) Dacă vreodată aș simți nevoia să fac asta, de ce nu?! Dar eu mă simt foarte bine cu mine, nu am niciun fel de problemă”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net