Lavinia Pârva are un corp de puștoaică! Secretul care o ține mereu în formă pe soția lui Ștefan Bănică

#Exclusiv Click!

Lavinia Pârva (38 de ani) are un corp impecabil! Însă, acest trup perfect se ține și se menține cu foarte multă atenție. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

„Nu am mai slăbit în ultima perioadă, așa mă mențin de ceva timp. După ce am născut, imediat mi-am revenit la formele inițiale, nu a durat foarte mult. Nu am făcut eforturi foarte mari să îmi revin pentru că nici înainte nu am fost prea durdulie. Doar când am fost însărcinată am reținut multă apă. Ca să îmi revin, într-un timp foarte scurt, după ce am născut, am fost atentă la ce mănânc și am inclus sportul în activitatea mea cât mai des”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

Pofte cu limite

Soția lui Ștefan Bănică Jr. ne-a mai mărturisit și cum își ține poftele culinare în frâu.

„Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să îmi rezolv ambele probleme așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă decât doar să gust și atât.

Îmi fac pofta apoi mă potolesc și încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a conchis pentru Click! Lavinia Pârva

Click! spune

Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) și Lavinia Pârva sunt împreună de mai bine de zece ani. În anul 2017, în Bulgaria, într-un cadru restrâns, avându-i alături doar pe cei apropiați inimii lor, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit. Pentru că au crezut încă din prima clipă în iubirea lor cei doi au ales să devină și părinți, părinții micuțului Alexandru în vârstă de patru anișori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net