Cât de mare a crescut fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva! Cu cine seamănă Alexandru, mezinul artistului

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior au devenit, în urmă cu patru ani de zile, cei mai fericiți oameni de pe Pământ, când copilul lor, Alexandru, a venit pe lume. Recent, frumoasa brunetă a postat câteva fotografii cu cel mic, care pare să aibă anumite trăsături de-ale ei. 

Cu cine seamănă copilul cuplului / foto: Instagram
Cu cine seamănă copilul cuplului / foto: Instagram

În cele mai recente imagini postate de soția lui Ștefan Bănică în social media, apare și mezinul Alexandru, pe care cei doi continuă să-l posteze fără a-i afișa chipul în mediul online. 

Alexandru, copia fidelă a mamei sale? 

Dacă Ștefan Bănică Jr. era un copil brunet, așa cum ilustrează o fotografie pe care chiar el a postat-o ani în urmă, cel mic pare să-i semene mamei sale, căci Alexandru apare cu părul blonduț în fotografiile postate de către ea. 

Deși sunt rare ocaziile în care faimosul cuplu își expune copilul pe rețelele de socializare, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au grijă să îl protejeze, și să nu-i arate fața, atitudine pe care o au mai multe vedete din România, și nu numai. 

Lavinia Pârva alături de copilul ei / foto: Instagram
Lavinia Pârva alături de copilul ei / foto: Instagram
Alexandru, copilul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică / foto: Instagram
Alexandru, copilul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică / foto: Instagram

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, petrecere cu fast de ziua celui mic 

În luna mai a anului în curs, mezinul Alexandru a împlinit vârsta de 4 anișor. Fiind o zi importantă pentru el, părinții lui au avut grijă să-i organizeze o petrecere de zile mari. De la eveniment nu au lipsit nici animatorii, care i-au amuzat pe cinste pe cei mici cu numere lor, dar mai ales pe sărbătorit, asupra căruia a fost acordată toată atenția. 

„A fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci, astăzi (sâmbătă – n.r), Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. O echipă de profesioniști, care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari, cât și celor mici, la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o să o uite. La mulți ani, minune!”, a scris Lavinia Pârva, în urmă cu câteva ore, pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net