Ce schimbare! Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, și-a uimit fanii cu noua sa tunsoare

Primăvara a venit cu noi schimbări în rândul vedetelor din România. Lavinia Pârva se numără printre femeile care au decis să apeleze la o schimbare de look. Cântăreața și-a luat fanii prin surprindere atunci când a apărut în mediul online purtând cu totul și cu totul o altă coafură. 

Lavinia Pîrva, schimbare de look. FOTO: Colaj Click! / Instagram
Lavinia Pîrva, schimbare de look. FOTO: Colaj Click! / Instagram

Soția lui Ștefan Bănică a demonstrat din nou faptul că grija față de propria persoană primează, astfel că vedeta și-a ascultat instinctul și a revenit la o tunsoare din trecut. Fără prea multe regrete, Lavinia Pârva a luat decizia de a se tunde bob. 

Lavinia Pârva: ,,Voi ce părere aveți?”

Cântăreața dă dovadă de un stil de viață activ, ea reușind nu doar să se ocupe de viața personală și profesională, ci acord timp comunității de oameni din mediul online. Le împărtășește ideile și schimbările din viață, așa cum s-a întâmplat și cu ocazia ultimei tunsori.

Pe contul ei de Instagram, în secțiunea InstaStory, Lavinia Pârva a postat un clip video în care prezintă noua sa tunsoare - bob, explicând motivele care au determinat-o să revină la o coafură mai veche. 

„Hello! Astăzi mi-am luat inima în dinți și m-am tuns. Este o coafură pe care eu am mai purtat-o în urmă cu ceva timp, așa că am decis astăzi să mă tund din nou. Deja aveam părul mult prea lung și era foarte complicat să mă coafez. Mai ales că urmează vremea frumoasă, va fi cald afară și e mult mai simplu așa. Voi ce părere aveți, părul lung sau părul scurt?”, și-a întrebat Lavinia Pârva urmăritorii. 

Regulile de aur pentru o siluetă invidiată 

Lavinia Pârva tunsă bob. FOTO: Colaj Click! / Captură Instagram
Lavinia Pârva tunsă bob. FOTO: Colaj Click! / Captură Instagram

Pe conturile de socializare ale Laviniei Pârva adesea observăm apariția produselor care ajută în procesul de slăbire. Aceste suplimente sunt des promovate de ea, ceea ce înseamnă că vedeta acordă atenția necesară modului în care arată.

În urmă cu doar câteva zile, Lavinia Pârva povestea în exclusivitate pentru Click! regulile de bază pe care le urmează în menținerea unui trup sănătos și armonios. 

Rareori sunt momentele în care ultima masă depășește ora 18.00, iar sportul a devenit un stil de viață pentru ea.

„Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multa iubire”, a mărturisit Lavinia Pârva. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net