Cum au ajuns să se certe în direct Ștefan Bănică și Dani Oțil. Artistul și-a ieșit din minți: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton. Deși ambii sunt o emblemă a televiziunii și muzicii, o femeie din trecut i-a legat pe cei doi: Mihaela Rădulescu. Ani în urmă au și existat între cei doi mici înțepături. De la ce a pornit totul. 

Discuții aprinse între Dani și Bănică / foto: Colaj Click!
Discuții aprinse între Dani și Bănică / foto: Colaj Click!

În iarna anului 2019, Ștefan Bănică Jr. era prezent pe canapeaua emisiunii pe care Dani Oțil o moderează alături de Răzvan Simion. La acea vreme, cântărețul celebra majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă ai concertului de Crăciun pe care acesta urma să-l susțină. 

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr., replici acide în direct 

Evenimentul de care amintim s-a petrecut cu ani în urmă, însă cu siguranță tensiunea dintre cei doi a fost resimțită puternic de către restul persoanelor de pe platourile de filmare, și cei care îi urmăreau de acasă. 

După ce Ștefan Bănică amintea împlinirea celor 18 ani neîntrerupți ai concertului de Crăciun, prezentatorul nu s-a putut abține și l-a „felicitat” într-un mod ironic: 

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a fost reacția ironică a lui Dani Oțil.  

La rândul lui, amuzat, fostul soț al Andreei Marin a replicat: 

„Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”, făcând referire la faptul că Dani recunoscuse, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

Atât Ștefan Bănică Jr., cât și Dani Oțil au continuat discuția interesantă: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a continuat artistul și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou a emisiunii de la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net