Dani Oțil și-a angajat o bonă cercetată penal! Decizia prezentatorului a șocat o lume întreagă: „Omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări”

Ultima actualizare:

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România și împreună au un fiu minunat, în vârstă de 2 ani. Totodată, aceștia își țin fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și-a angajat o bonă cercetată penal!
Dani Oțil și-a angajat o bonă cercetată penal!

Dani Oțil și-a angajat o bonă cercetată penal!

Dani Oțil și Gabriela își iubesc enorm băiețeleul și se dedică foarte mult creșterii lui în ciuda proiectelor și vieții agitate pe care o au. Tiago este cel care le aduce zâmbetul pe buze și pentru care sunt dispuși să facă tot ce este mai bun pe lume.

Cum tot timpul au câte ceva de făcut, de-a lungul vremii au schimbat pentru Tiago nu mai puțin de 6 bone, după cum a povestit Dani Oțil în podcastul realizat de Mihai Bobonete. Totuși dintre ele, una a avut o viață grea și ascundea un aspect care multor părinți nu le-ar face plăcere. Femeia a fost cercetată penal! Iată însă despre ce a fost vorba cu adevărat.

„Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg. Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu. Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…) Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere. Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e.

Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală. Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a povestit Dani Oțil în podcastul realizat de Mihai Bobonete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net